Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Most már miért nincsenek...

Most már miért nincsenek próféták?

Figyelt kérdés
Miért Mohamed volt az utolsó és manapság miért nincsenek?

2023. ápr. 20. 19:56
 61/111 anonim ***** válasza:
0%
Látom keresztények nem választoltak csak a szokásos sértegetés ment. Akkor mégegyszer. Ti keresztények egy fogyatékos istenségbn hisztek aki még beszélni sem tud magától?
2023. ápr. 21. 23:05
 62/111 anonim ***** válasza:
Honnan veszed hogy itt bárki is keresztény?
2023. ápr. 21. 23:31
 63/111 anonim ***** válasza:
0%

Csak akad itt keresztény ennyi hozzászoló között. Illetve te is válaszolhatsz akkor is ha nem vagy keresztény.

A keresztények egy fogyatékos istenségben hisznek aki még beszélni sem tud magától?

2023. ápr. 21. 23:44
 64/111 anonim ***** válasza:
Nem, amennyire ismerem a vallást, semmi nem utal arra hogy a keresztények egy fogyatékos istenben hinnének.
2023. ápr. 22. 00:01
 65/111 anonim ***** válasza:
0%
Nem? Pedig a kersztények azt mondják ez a Pártfogó maga Isten. A Biblia pedig azt írja a Pártfogóról hogy ide oda küldözgették és még beszélni sem tudott magától. Akkor ez alapján a keresztények egy fogyatékos istenségben hisznek?
2023. ápr. 22. 00:16
 66/111 anonim ***** válasza:
100%

"még beszélni sem tudott magától"

Ezt te találtad ki, a keresztények biztos nem mondanak ilyet.

ApCsel 11,12

A Lélek felszólított, hogy habozás nélkül menjek el velük. Velem tartott ez a hat testvér is, és az illető férfi házába értünk.

ApCsel 13,2

Egy nap, amikor az istentiszteletet tartották és böjtöltek, így szólt hozzájuk a Szentlélek: „Rendeljétek nekem Barnabást és Sault arra a munkára, amelyet szántam nekik!”

ApCsel 13,2

Egy nap, amikor az istentiszteletet tartották és böjtöltek, így szólt hozzájuk a Szentlélek: „Rendeljétek nekem Barnabást és Sault arra a munkára, amelyet szántam nekik!”

Lehet nem a keresztények hisznek "fogyatékos istenségben", hanem te vagy erősen fogyatékos.

2023. ápr. 22. 00:19
 67/111 anonim ***** válasza:
Minekutána Isten igen sokszor szólal meg a Biblia lapjain, ezt megint elég csúnyán benézted. Hogy tudsz kivétel nélkül minden egyes alkalommal ekkora bakot lőni? Komolyan, ez már művészet :D
2023. ápr. 22. 00:23
 68/111 anonim ***** válasza:
0%

Az előző két keresztény válaszoló nem ismeri a saját Bibliáját. Akkor újra idézem:

János 16:13 amikor azonban eljön ő, az igazság Lelke, elvezet titeket a teljes igazságra; mert nem önmagától szól, hanem azokat mondja, amiket hall,

Azt írja nem magától szól hanem azt mondja amikt hall. Magyarul egy fogyatékos istenségben hisztek aki még beszélni sem tud magától.

János 16:7 ha pedig elmegyek, elküldöm őt hozzátok.

Azt írja lehet küldözgetni tehát egy fizkailag korlátozott istenség.

Akkor újra megkérdezem. Továbbra is azt állítjáok hogy ez a Pártfogó maga Isten? Mert akkor azt is el kell fogadnotok hogy egy fogyatékos istenségben hisztek.

2023. ápr. 22. 00:42
 69/111 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne tudna beszélni? Miért lenne fizikailag korlátozott?

Én is adtam már át üzenetet, mégis tudok beszélni. Engem is küldtek már, mégis szabadon mozgok ha akarok. Hogy tudsz ilyen röhejes baromságokat kitalálni?

2023. ápr. 22. 00:47
 70/111 anonim ***** válasza:
0%
Akkor úgy érted néha fogyatkos istenség, máskor meg nem? Mitől függ hogy éppen tud-e beszélni például?
2023. ápr. 22. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!