Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Most már miért nincsenek...

Most már miért nincsenek próféták?

Figyelt kérdés
Miért Mohamed volt az utolsó és manapság miért nincsenek?

2023. ápr. 20. 19:56
 71/111 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne tudna beszélni?
2023. ápr. 22. 00:58
 72/111 anonim ***** válasza:
0%
Mert azt írja a Biblia. Ott van a vers, idéztem. Nem tud magától beszélni.
2023. ápr. 22. 01:20
 73/111 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak a te hazugságod, az idézett versben nem szerepel ilyen állítás.
2023. ápr. 22. 04:01
 74/111 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a vicces az, hogy amíg ezt meg nem cáfolták, te azt képzelted hogy az idézett vers Mohamedről szól. Szóval én nem tudom hogy te hol látsz benne olyat hogy az egy fogyatékosról ír, de azt azért érdekes látni hogy a saját prófétádat te fogyatékosnak képzeled :)
2023. ápr. 22. 04:07
 75/111 anonim ***** válasza:
0%

Mivel cáfoltátok meg? Azzal hogy ezt leírájátok? Ilyen észlény keresztényekkel öröm vitázni :)

Szóval akkor maradhatunk abban hogy egy fogyatékos istenségben hisztek aki beszélni sem tud magátáló?

2023. ápr. 22. 07:44
 76/111 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem, hiszen egyedül te látsz ilyesmit a versbe, senki más nem. Vagyis te hiszel egy fogyatékos Mohamedben, szép kis öngól ;)
2023. ápr. 22. 07:56
 77/111 anonim ***** válasza:
0%
Én miért hinnék fogyatékos Mohamedben? Mohamed próféta egy próféta pedig azt mondja amit hall Istentől és küldik. Ez minden prófétára igaz. Szóval ettől nem lesz fogyatékos, sőt ez minden próféta jellemzője. Ti viszont azt mondjátok Istenről van szó abban a versben, így viszont egy ide oda küldözgethető, fogyatékos istenségben hisztek aki még beszélni sem tud magától. Ilyen észlény keresztényekkel öröm vitázni :)
2023. ápr. 22. 08:01
 78/111 anonim ***** válasza:
100%
Mivel te azt képzelted, hogy akiről a versben írnak, az fogyatékos, ahogy azt is, hogy akiről a versben írnak, az Mohamed. Hoppá! Ez nem jutott eszedbe, mi? :D
2023. ápr. 22. 08:05
 79/111 anonim ***** válasza:
0%
Akkor értelmeznéd ezeket a verseket. Mit jelent az hogy küldik és mit jelent az hogy csak azt mondja amit hall?
2023. ápr. 22. 08:07
 80/111 anonim ***** válasza:
0%
Mem ugye én nem írtam hogy akiről a verseben van szó fogyatékos. Azt írtam egy prófétára igaz. Ha viszont azt mondjátok Istenről van szó abban a verseben, akkor egy fogyatékos istenslgben hisztek. Érted? :)
2023. ápr. 22. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!