Jehova Tanúi, válaszolnátok néhány kérdésre?
Jehova tanúi!
– Mi bizonyítja számotokra, hogy a biblia „Isten szava”? (Ere mondjuk más felekezettől is szívesen meghallgatom a választ…)
– Vallásotok tiltja, hogy fegyvert fogjatok. Hogy értékelitek az Ószövetségben Józsue könyvét?
– Milyen alapon tagadjátok meg a vérátömlesztést és egyéb szervi transzplantációt?
– Elutasítjátok a Szentháromság tételét. Akkor ki a búbánat számotokra Jézus Krisztus?
– Ha jól csalódom, szerintetek sincs(!) az embernek lelke. Akkor „túlvilági ödvözülés” sincs? Akkor mi a célja a vallásotoknak, az emberi életnek?
– Tudom, mennyire várjátok az „Armageddont”. Legfrissebb számításaitok alapján ez mikorra várható? (Meg sem kérdezem: Most éppen hányadik ez a legfrissebb számítás? )
39
Igen igen, te aztán tudod. 😂
Egyáltalán nem azt írtad ami ott történik, hanem a te gyűlölködő szemszögedet. De ez van, légy boldog vele. 😂
Mire válaszoljak? Tegyél fel kérdéseket. Mert te állításokat mondtál, amik hazugságok, ilyen egyszerű. A kérdezőnek feleltem a kérdéseire, láthattad.
Nem hazudok, elvakult sem vagyok. Veled ellentétben hiszek. Ennyi. Ha te nem, az a te privát nyomorod, ne akarj megváltoztatni. :)) Köszi.
42
A te alpári megnyilvánulásoddal nyilván minden rendben van. :)) Vagány.
44
Legalább ugyanannyira alpári mint ahogy én beszéltem. Mert én semmi alpári nem mondtam, viszont ha ez neked az volt, akkor te se vagy különb.
“ a bunkó viselkedésedet meg teljesen helyénvalónak találod. Mindegy is legalább láthatják mások is milyen krisztusi utat jártál be a 20 éves szolgálatod alatt.”
Jaj micsoda duma. 😂😂😂 s a te viselkedésed az rendben van, egyedül én kéne a te standardjaidhoz felérjek, mi?
Hogy milyen utat jártam be azt te nem tudhatod. 😂 fogalmad sincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!