Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanúi, válaszolnátok...

Jégszív kérdése:

Jehova Tanúi, válaszolnátok néhány kérdésre?

Figyelt kérdés

Jehova tanúi!

– Mi bizonyítja számotokra, hogy a biblia „Isten szava”? (Ere mondjuk más felekezettől is szívesen meghallgatom a választ…)

– Vallásotok tiltja, hogy fegyvert fogjatok. Hogy értékelitek az Ószövetségben Józsue könyvét?

– Milyen alapon tagadjátok meg a vérátömlesztést és egyéb szervi transzplantációt?

– Elutasítjátok a Szentháromság tételét. Akkor ki a búbánat számotokra Jézus Krisztus?

– Ha jól csalódom, szerintetek sincs(!) az embernek lelke. Akkor „túlvilági ödvözülés” sincs? Akkor mi a célja a vallásotoknak, az emberi életnek?

– Tudom, mennyire várjátok az „Armageddont”. Legfrissebb számításaitok alapján ez mikorra várható? (Meg sem kérdezem: Most éppen hányadik ez a legfrissebb számítás? )

2023. ápr. 19. 17:08
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
66%

39

Igen igen, te aztán tudod. 😂

Egyáltalán nem azt írtad ami ott történik, hanem a te gyűlölködő szemszögedet. De ez van, légy boldog vele. 😂

Mire válaszoljak? Tegyél fel kérdéseket. Mert te állításokat mondtál, amik hazugságok, ilyen egyszerű. A kérdezőnek feleltem a kérdéseire, láthattad.

Nem hazudok, elvakult sem vagyok. Veled ellentétben hiszek. Ennyi. Ha te nem, az a te privát nyomorod, ne akarj megváltoztatni. :)) Köszi.

2023. ápr. 22. 10:11
 42/47 anonim ***** válasza:
39%
#41 Köszönjük a hosszúra nyúlt bemutatót arról, hogy hogyan viselkedik egy 20 éve az "igazságban" lévő tanú. A "világiak" is csak ámulhatnak ezeken az alpári megnyilvánulásaidon. A tanulmányozóidnak is elő mered adni így magad, vagy a "testvéreid" között? Kétlem. Pedig ez vagy te.
2023. ápr. 22. 14:38
 43/47 anonim ***** válasza:
66%

42

A te alpári megnyilvánulásoddal nyilván minden rendben van. :)) Vagány.

2023. ápr. 23. 09:14
 44/47 anonim ***** válasza:
39%
#43 Mi is volt alpári? Látod ez a gond. Csapatod a papagály kommandót. Nem is érted a szavak jelentőségét, a bunkó viselkedésedet meg teljesen helyénvalónak találod. Mindegy is legalább láthatják mások is milyen krisztusi utat jártál be a 20 éves szolgálatod alatt.
2023. ápr. 23. 12:54
 45/47 anonim ***** válasza:
66%

44

Legalább ugyanannyira alpári mint ahogy én beszéltem. Mert én semmi alpári nem mondtam, viszont ha ez neked az volt, akkor te se vagy különb.

“ a bunkó viselkedésedet meg teljesen helyénvalónak találod. Mindegy is legalább láthatják mások is milyen krisztusi utat jártál be a 20 éves szolgálatod alatt.”

Jaj micsoda duma. 😂😂😂 s a te viselkedésed az rendben van, egyedül én kéne a te standardjaidhoz felérjek, mi?

Hogy milyen utat jártam be azt te nem tudhatod. 😂 fogalmad sincs

2023. ápr. 23. 13:58
 46/47 anonim ***** válasza:
51%
Részemről itt vége, látom nincs kivel beszélni. Minden jót.
2023. ápr. 23. 14:00
 47/47 anonim ***** válasza:
#46 Eddig se beszélgettél, csak egy mókuskerékben hajtottad az ostobaságodat.
2023. ápr. 23. 17:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!