Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanúi, válaszolnátok...

Jégszív kérdése:

Jehova Tanúi, válaszolnátok néhány kérdésre?

Figyelt kérdés

Jehova tanúi!

– Mi bizonyítja számotokra, hogy a biblia „Isten szava”? (Ere mondjuk más felekezettől is szívesen meghallgatom a választ…)

– Vallásotok tiltja, hogy fegyvert fogjatok. Hogy értékelitek az Ószövetségben Józsue könyvét?

– Milyen alapon tagadjátok meg a vérátömlesztést és egyéb szervi transzplantációt?

– Elutasítjátok a Szentháromság tételét. Akkor ki a búbánat számotokra Jézus Krisztus?

– Ha jól csalódom, szerintetek sincs(!) az embernek lelke. Akkor „túlvilági ödvözülés” sincs? Akkor mi a célja a vallásotoknak, az emberi életnek?

– Tudom, mennyire várjátok az „Armageddont”. Legfrissebb számításaitok alapján ez mikorra várható? (Meg sem kérdezem: Most éppen hányadik ez a legfrissebb számítás? )

2023. ápr. 19. 17:08
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:

#7. A jószándékot és a részletes tájékoztatás igényét mindenképpen értékelem. Az érvek bizony itt-ott erősen sántítanak!

Amit akartam, viszont elértem: Többet megtudni erről a mentalitásról.

2023. ápr. 20. 22:19
 12/47 anonim ***** válasza:
24%
Kérdező: legalább ilyen nyilánvalóan ne hazudozz ha már kereszténynek vallod magad.
2023. ápr. 20. 22:22
 13/47 anonim ***** válasza:
69%
#10 Nha igen, a jól megszokott érzelmi manipuláció és bűntudat keltés, egy alapvetően emberi és életmentő cselekedettel kapcsolatban. Így lehet kimondatlanul ítélkezni mások felett.
2023. ápr. 20. 22:36
 14/47 anonim ***** válasza:
0%

13

Akkor ne érts velem egyet, menj most és adása be magadnak egy fél liter vért, bánom is én. :))

Én nem manipulálok senkit, nem keltek bűntudatot senkiben. Leírtam azt, amit a Biblia mond. Ha neked nem tetszik, ez van, nincs mit tegyek.

Ha te csak így tudod megmenteni egy ember életét, hát tedd. A kutya nem fog megállítani ebben. Hol itt a probléma? :))

2023. ápr. 20. 22:40
 15/47 anonim ***** válasza:
100%
#14 Mellesleg ha már így felhoztad a jelenlegi viselkedésedre hogyan reagálna az Istened? Egyébként a szerv donorra gondoltam, de mindegy, ess csak neki másoknak habzó szájjal. Legalább ízelítőt kapnak mások is abból, mit csináltok a "szeretet bombázás" után, mi lapul valójában a nyájas viselkedésetek mögött.
2023. ápr. 20. 22:54
 16/47 anonim ***** válasza:
0%

15

Hogy reagálna? Mondd meg.

Nem tettem semmi rosszat.

Az én szám ugyan nem habzik. :)) Egy finom pohár bor mellett ülök a családom és pár jó barátom társaságában, csak mosolygok.

Én is a szerv donorra gondoltam. Az a szerv a másik személy szervezetének a része, az ő életének a része.

De ha nem akarod, ne fogadd el, a te bajod. :)) Nem kötelező és engem aztán nem érdekel.

Az meg amit a végén írtál, inkább hagyjuk. Minden áron rossz színben akarsz feltűntetni, pedig semmit nem ártottál neked. De szíved joga, csak tessék, rajta! :)) Szép estét, jó éjszakát!

2023. ápr. 20. 23:03
 17/47 anonim ***** válasza:
74%
#16 A bort kissé túlzásba vitted akkor. Már pedig azt sem szabadna, de gondolom az elithez tartozol, hogy megengedheted ezt magadnak, meg a tenyérbemászó viselkedést is. Az meg, hogy a végén még te vagy az áldozat a legnagyobb abszurdum, másra kenni amit te csinálsz saját magaddal. Köszönjük az álszent bemutatót.
2023. ápr. 20. 23:12
 18/47 anonim ***** válasza:
0%

17

Nyilván, egy pohár bor rengeteget árt. :)) Nem baj, legyen neked igazad, érezd magad jól ettől.

Milyen elithez tartozom? Mit engedhetek meg magamnak? Mit nem szabadna nekem? 😂 Most már elment ez a beszélgetés egy elég érdekes irányba, ami kezdi értelmét veszteni.

Tenyérbemászó? Mi az anyám kínját ártottam neked?

Mondtam én ilyet hogy én vagyok az áldozat? 😂 Te nagyon érdekesen értelmezed a dolgokat… Én csak a tényeket mondtam, hogy nyíltan le akarsz járatni. Ha ez nem így van, cáfold meg nyugodtan.

De ha így van, állok elébe, engem nem zavar. :)) A te dolgod, csináld csak.

2023. ápr. 20. 23:23
 19/47 anonim ***** válasza:
74%
Lejáratod te magad elég szépen, nincs különösebb szükség ilyesmire. Nem kell úgy tenni mintha semmiről sem tudnál. Ha csak nem vagy még túl fiatal az "igazságban". Az alapján amit irogatsz, minimum egy üvegnek tűnt, de akkor józanul vagy ilyen. Ergo nem sok mentséged van arra ahogyan viselkedsz. Kíváncsi vagyok mennyire örülnének a drága testvérek ha tudnák, hogy ide irogatsz és világiakkal "vitázol".
2023. ápr. 20. 23:29
 20/47 anonim ***** válasza:
0%

19

Hát oké.. Nem értem miről beszélsz, de a lényeg hogy te érted. :))

Miért vagyok túl fiatal az igazságban? Nem értem na.. Ha akarod, írj privátban, de tényleg nem értem mire akarsz itt cinikusan utalgatni.

Hogy vsielkedek? :)) Avass be engem is. Szerintem semmi rosszat nem tettem, ha mégis, mondd hogy mit.

Itt ülnek mellettem a testvérek, s látszólag semmi probléma azzal hogy veled beszélgetek. Miért lenne ezzel gond? Te óriási tévedésekben élsz, ha azt hiszed mi nem szabad szóba álljunk csakis egymással.

2023. ápr. 20. 23:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!