Jehova Tanúi, válaszolnátok néhány kérdésre?
Jehova tanúi!
– Mi bizonyítja számotokra, hogy a biblia „Isten szava”? (Ere mondjuk más felekezettől is szívesen meghallgatom a választ…)
– Vallásotok tiltja, hogy fegyvert fogjatok. Hogy értékelitek az Ószövetségben Józsue könyvét?
– Milyen alapon tagadjátok meg a vérátömlesztést és egyéb szervi transzplantációt?
– Elutasítjátok a Szentháromság tételét. Akkor ki a búbánat számotokra Jézus Krisztus?
– Ha jól csalódom, szerintetek sincs(!) az embernek lelke. Akkor „túlvilági ödvözülés” sincs? Akkor mi a célja a vallásotoknak, az emberi életnek?
– Tudom, mennyire várjátok az „Armageddont”. Legfrissebb számításaitok alapján ez mikorra várható? (Meg sem kérdezem: Most éppen hányadik ez a legfrissebb számítás? )
#7. A jószándékot és a részletes tájékoztatás igényét mindenképpen értékelem. Az érvek bizony itt-ott erősen sántítanak!
Amit akartam, viszont elértem: Többet megtudni erről a mentalitásról.
13
Akkor ne érts velem egyet, menj most és adása be magadnak egy fél liter vért, bánom is én. :))
Én nem manipulálok senkit, nem keltek bűntudatot senkiben. Leírtam azt, amit a Biblia mond. Ha neked nem tetszik, ez van, nincs mit tegyek.
Ha te csak így tudod megmenteni egy ember életét, hát tedd. A kutya nem fog megállítani ebben. Hol itt a probléma? :))
15
Hogy reagálna? Mondd meg.
Nem tettem semmi rosszat.
Az én szám ugyan nem habzik. :)) Egy finom pohár bor mellett ülök a családom és pár jó barátom társaságában, csak mosolygok.
Én is a szerv donorra gondoltam. Az a szerv a másik személy szervezetének a része, az ő életének a része.
De ha nem akarod, ne fogadd el, a te bajod. :)) Nem kötelező és engem aztán nem érdekel.
Az meg amit a végén írtál, inkább hagyjuk. Minden áron rossz színben akarsz feltűntetni, pedig semmit nem ártottál neked. De szíved joga, csak tessék, rajta! :)) Szép estét, jó éjszakát!
17
Nyilván, egy pohár bor rengeteget árt. :)) Nem baj, legyen neked igazad, érezd magad jól ettől.
Milyen elithez tartozom? Mit engedhetek meg magamnak? Mit nem szabadna nekem? 😂 Most már elment ez a beszélgetés egy elég érdekes irányba, ami kezdi értelmét veszteni.
Tenyérbemászó? Mi az anyám kínját ártottam neked?
Mondtam én ilyet hogy én vagyok az áldozat? 😂 Te nagyon érdekesen értelmezed a dolgokat… Én csak a tényeket mondtam, hogy nyíltan le akarsz járatni. Ha ez nem így van, cáfold meg nyugodtan.
De ha így van, állok elébe, engem nem zavar. :)) A te dolgod, csináld csak.
19
Hát oké.. Nem értem miről beszélsz, de a lényeg hogy te érted. :))
Miért vagyok túl fiatal az igazságban? Nem értem na.. Ha akarod, írj privátban, de tényleg nem értem mire akarsz itt cinikusan utalgatni.
Hogy vsielkedek? :)) Avass be engem is. Szerintem semmi rosszat nem tettem, ha mégis, mondd hogy mit.
Itt ülnek mellettem a testvérek, s látszólag semmi probléma azzal hogy veled beszélgetek. Miért lenne ezzel gond? Te óriási tévedésekben élsz, ha azt hiszed mi nem szabad szóba álljunk csakis egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!