Szerintetek van a halál után bármi is menny vagy pokol? Ténylegesen???
Mert én már annyi káoszokat hallok a híradóban, meg mindenhol, hogy néha már kétséges, hogy létezik e valóban ez az Isten? Amiket mondanak a keresztények és a hívők, mert én már annyi káoszokat éltem át és annyi káoszokat a hallok a híradóban is, hogy én már nem tudok milyen Istenbe hinni és szerintem már halál után sincsen semmi még büntetés se.
Már lassan már ateistává kezdek válni.
10: arra válaszoltam, hogy a jó és a rossz, meg minden benne van....
Tehát tulajdonképp az egy lejegyzett bizonyíték.
Így értettem.
Az, hogy jóról és rosszról is szól, mióta bizonyíték?
Sajnos a Bibliában egyetlen szó bizonyíték sincs semmire. A történetei úgy szólnak, hogy 1. állítás, aztán 2. állítás, aztán 3. állítás, esetleg közben egy példabeszéd vagy látomás... de bizonyíték az aztán egy szál nincsen benne.
Amikor írták, akkor még nem létezett tudomány, és nem volt követelmény a bizonyítás. Sokan nem is tudták, hogy mi az, például az írói sem.
12-es: a hívőknek nincs szükségük bizonyítékokra! :)
Az csak a hitetleneknek kell, de nekik meg minek ?! :D
Na ez az kitudja az istenhit valóban benne is van a nevében, hogy ez egy hit.
Tény, hogy az embereknek, legalább a többségüknek szükségük van istenhitre mégha nem is létezik Isten.
(De akkor viszont az ellentétje se létezik akkor az Ördög sem.)
Mert enélkül az emberek, ha nem tudnának semmiben sem hinni, nem tudnák az emberek az életüket végig csinálni, vagy kibírni hit nélkül!
A pokol akkor lehet, amikor élsz. Életeken kivül nehéz lenne, mert akkor nem a fejlődésed vélőjében vagy, igy védve vagy, hogy poklot teremts magadba.
Menny nem halál után, hanem a fejlődésed végén lesz.
A sok káoszra szükség van. Ők teremtik maguknak, hogy ezáltal fejlődhessenek.
Csak az a gond, hogy objektív erkölcs nem létezik.
Minden emberi közösségnek más az erkölcse, de még az állati közösségeknek is.
Ja, hogy te tagadod a tényeket.
Hát az a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!