Nem lehet hogy így van isten?
Figyelt kérdés
Hogy azért kell hinnünk benne mert létezik, de őneki hit az eledele, de a táplálékért cserébe megjutalmaz jó dolgokkal? De aki nem táplálja maga körül az isten jelenlétét ott lesz?2022. okt. 21. 20:50
61/65 anonim válasza:
Leírtam nem egyszer.
Sőt nem csak én.
Ha nincs kedved megérteni szimpla dolgokat, akkor nem tudok segyíteni.
62/65 A kérdező kommentje:
Arra már kaptál választ amit leírtál. Csak szelektív a memóriád.
2022. okt. 31. 20:33
63/65 anonim válasza:
Visszaolvastam és csak térítés meg hárítás megy.
Nagyon próbálsz az értelmezés highgroundján maradni, de nagyon erőlködsz.
64/65 A kérdező kommentje:
"értelmezés highgroundján" Ez a kifejezés tetszik. Mit értesz pontosabban alatta?
Lehet hogy neked térítés meg hárításnak tűnik, pedig nem az, mert minden nyomonkövethető egyéni tapasztalatilag amit írtam.
2022. nov. 1. 16:04
65/65 A kérdező kommentje:
Mellesleg függetlenül attól minek nevezted meg miket reagáltál rá, konkrétumot nem emeltél ki egyszer sem, nem is kérdeztél vissza egyszer sem, csak jelzőket írtál, minden indoklás nélkül vaktában.
Emiatt jelentettelek múltkor, "értelmelen dolgokat ír" indoklással.
2022. nov. 1. 16:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!