Szerintetek van élet a halál után?
"Van műszered mérni a sötét anyagot?"
Van: gravitációs hatása van.
Nem tudtál válaszolni, hiába szeretnéd elhitetni.
Semmit nem tudsz mondani a #38-ra, a #32-re és az előzőkre sem.
A lepontozás az nem válasz.
Pontosítsd kérlek, mire nem kaptál választ.
Sikerült elolvasni annak a kutatónak a munkáját, akit írtam?
Esetleg annyira nem érdekel, inkább csak trollkodsz?
A #18, #22, #30, #38-ban feltett kérdésekre.
Konkrét válaszokat kérek, pár szóban leírva, és ne egy professzor életművéhez küldjél el, hogy tanulmányozzam át.
Ez nem olyan téma amit egy-egy mondattal le lehet rendezni.
Több ezer éve megy a vita rajta.
Nem olvasnám vissza feleslegesen, próbálva megfejteni hogy mi nem világos. Másold be egy új posztba a nyitva maradt kérdéseidet.
Nem egészen értem miért vagy lusta elolvasni a bizonyítékokat, amit egy kutató évtizedekig gyűjtött, rendszerezett és ellenőrzött.
Bebizonyította hogy létezik lélelk, és korábbi életek hiteles emlékezete.
Trollkodni egyszerűbb mi? :)
Kiegészítés a "sötét anyaghoz":
Akàr a sötét anyagra sem....pár éve elkezdtek megfigyelni 400 ezer naprendszert, gyűjtötték az adatokat folyamatosan, hogy majd a mozgásuk/tömegük/színképük alapján meglesz a sötét anyag és energia....de nincsen.....szóval mindenhol ott van, de sehol sincsen.
Vagdalkoztok a nagy szavakkal, hogy tudomány, meg valószínűségek, meg fizika....és közben az egész rogyadozik amikor atomi méret alánézünk, vagy amikor a naprendszeren túlra. Erre mondta Kiss László magyar csillagász, hogy talán a gravitáció sem az aminek hisszük, lehet csak itt "kis méretekben " működik, a csillagászati objektumokra más vonatkozik. (YouTubeon van fent videója)
"Bebizonyította hogy létezik lélelk, és korábbi életek hiteles emlékezete."
Tudod, ezzel pont az a gond, hogy az a pár dolog, amit írtam, egyszerű fizikai törvény, és ezt tiltja.
Ha ez a fizikai törvény nem működne, már szétesett volna a világunk, szóval ne haragudj, ezt én NEM HISZEM el.
EZÉRT kértem, hogy hozd a bizonyítékot, de te ezt nem tudod.
És nem egy ilyen törvény van, amit sértene a lélek.
Amúgy egy tudományos lapban "bizonyított", vagy egy blog oldalon?
Tudod hogy a kvantumfizika is sérti a fizikát?
Azért kellett új néven úgy tudományágat kitalálni, mert ellentmond a fizikának.
A fizika egy remek leírása, magyarázata a világunk egyszerű jelenségeinek, de nem egy legmagasabb szintű igazság.
A lélek létezése evidencia, majd idővel utoléri magát a tudomány, és akkor majd "hivatalosan" is létezhet a lélek 🙄
Igazából itt ketté kéne választani a dolgot:
1: HINNI akarsz a lélekben? Semmi probléma, ez a te dolgod.
2: TUDNI akarod, hogy van-e lélek? Na, ez már keményebb dolog, ehhez bizonyítani kéne.
Ezt várjuk most tőled.
Ha egy tudós már megtette ezt, akkor kérlek írd le a bizonyításának a LÉNYEGÉT max. 15 mondatban.
Ha ezt nem tudod leírni, akkor az a bizonyítás nem működik. Akkor fölösleges foglalkoznunk vele.
"a kvantumfizika is sérti a fizikát?"
Nem sérti.
"Azért kellett új néven úgy tudományágat kitalálni,"
mert előtte nem létezett ilyen, és a kvantumjelenségeket a klasszikus fizika nem írja le.
A többi hülyeséged meg talán hagyjuk.
Attól még, hogy tudsz kenyeret sütni, nem fogsz tudni tortát is sütni, ahhoz bizony új receptek kellenek.
"Nem sérti."
De sérti.
Fogalmad sincs a világról, okoskodsz, trollkodsz, féligazságokat puffogtatsz, hogy rabold mások idejét.
A válaszokat nem érted, és akkor biztos a válasz a rossz 🙄
Ha pistike nem tud két számot összeadni, azért nem az összeadás a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!