Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok a mormonokról?

Mit gondoltok a mormonokról?

Figyelt kérdés

2022. aug. 4. 19:44
1 2 3 4 5
 41/42 Kései Sirató ***** válasza:

40, ha én egy iskolában igazgató vagyok, akkor én is mondhatom a tanároknak és a gyerekeknek, hogy én vagyok az igazgató, nincs más igazgató. Miközben mindenki tudja, hogy csak ebben az iskolában vagyok én az igazgató.

Arról szerettem volna idézetet, hogy Isten a világegyetem/univerzum Istene és nincs más.

2022. nov. 17. 14:19
 42/42 anonim ***** válasza:
0%

"ha én egy iskolában igazgató vagyok, akkor én is mondhatom a tanároknak és a gyerekeknek, hogy én vagyok az igazgató, nincs más igazgató"

Akkor szólni kell a tankerületbe, hogy az adott iskola igazgatója meghibbant és váltsák le.

"Arról szerettem volna idézetet, hogy Isten a világegyetem/univerzum Istene és nincs más."

Az univerzum (adott nyelveken) egy jóval későbbi szó, tehát ilyet nem találhatsz a Bibliában. Az Ószövetség idején az emberek világképe egyébként is más volt.

Amit idéztem, pedig elég egyértelmű, ha nincs más isten, akkor Jahve az egyedüli. Vagy pedig hazudik (ennek gondolata is súlyos blaszfémia), és van más isten Jahvén kívül.

2022. nov. 17. 14:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!