Valami jó film a Mormonokról?
Figyelt kérdés
Régebb láttam egy filmet róluk de nem tudom a cimét...Valami olyasmi hogy csak 264en élhettek a faluba me másképp felbomlik a megszokott rend stb.Ha valakinek rémlik ez a filmnek a cime vagy akármien más ami mormonokról szól és hiteles az irjon:D..Köszönöm előre:)2013. jan. 22. 21:35
1/9 anonim válasza:
mormon konyve egy ABOMINACIO!!!!!!
az "egyhazuk" meg egy SZEKTA!!
2/9 anonim válasza:
1.:
Köszönjük az épületes hozzászólást, de nem ez volt a kérdés.
Én ezt ismerem, de nem tudom mennyire hiteles: [link]
3/9 anonim válasza:
Van egy film, a magyar címe Örökségünk, az eredeti címe pedig Legacy. A mormon pionírok vándorlásáról szól, és abszolút hiteles.
4/9 anonim válasza:
Az ördög jobb és bal keze
:)
Na jó, csak poén volt, de egyébként jó film, és vannak benne mormonok ;)
5/9 anonim válasza:
Van a Meztelen mennyország (nincs benne meztelenség :) )
Ez youtubon megnézhető, egy misszionárius srácról szól
6/9 anonim válasza:
a 19. feleség az az elszakadt mormonokról szól, elég távol áll a mormon egyháztól
7/9 anonim válasza:
nemreg volt a tv-ben a "the law 8" c dokumentum film!
az eppen a mormonokrol meg a befolyasukrol a torvenykezesbe szolt!!
8/9 anonim válasza:
EGESZEN MAS TEMA!!!!NEM BELEM KOTNI MIATTA!!
-engem viszont eredekelne hogy a "Rozsa Enekei" c film,kaphato-e dvd-n magyarorszagon!!??
cim,e-mail kellene,hogy meg tudjam rendelni!!
halas koszonettel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!