12/42 anonim válasza:
Szerintem minden ilyen szekta nevetséges a 21.században.
13/42 A kérdező kommentje:
Mert a mormoni élet áll közelebb hozzám. Amerikában éltem 20 évig, aztán visszaköltöztem Magyarországra. Hoztam magammal.
2022. aug. 4. 22:25
14/42 anonim válasza:
De miért gondolod, hogy az az igazság, amiben hiszel?
15/42 anonim válasza:
"Mert a mormoni élet áll közelebb hozzám."
Mesélj, a kényessé váló poligámiát kivéve miben egyedi a mormon élet?
16/42 A kérdező kommentje:
Értéket tanultam. Fontos emberi értékeket.
2022. aug. 4. 23:12
17/42 anonim válasza:
Ahhoz nem kell semmilyen vallás.
18/42 anonim válasza:
"Mert a mormoni élet áll közelebb hozzám."
"Értéket tanultam. Fontos emberi értékeket."
Milyen egyedi, más vallásban nem tanulható értékekre tettél ott szert? Gondolom oka van, hogy ez áll hozzád a legközelebb.
19/42 anonim válasza:
Az nem zavar, hogy templomtisztelet van és a szent könyvük angyalát is tisztelik aki adta. Elég gáz egy vallás, sajnos a muszlim vallásnál is gyengébb lábakon áll.
20/42 anonim válasza:
Ja azt hozzáteszem nehogy valaki félreértse. Nálam a muszlim vallás is egy semmi. A mormon meg még ez alatt van valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!