Hiszel abban hogy Jézus valóban feltámadt? Mik a lehetséges magyarázatai az üres sírnak?
Figyelt kérdés
Kérem kulturáltan fogalmazzák meg vèlemènyüket!2022. jún. 13. 12:54
31/33 anonim válasza:
Az apostolok mártírhalála a legnagyobb bizonyíték.
Ha valaki hajlandó meghalni valamiért, hinnie kell benne. Ki az aki meghalna egy hazugságért? De az ilyenek általában olyasmiért halnak meg, amit valaki tanított nekik, vagy bolondok.
De az apostolok azért haltak meg, amit láttak. Mi győzhette meg őket annyira, hogy látták a feltámadt Jézust, hogy még a halált is vállalták? Nem hallucinálhatták mind ugyanazt.
32/33 A kérdező kommentje:
Igazából engem az érdekelne hogyan sikerült meggyőzni másokat erről,akik korántsem voltak szemtanúi ennek az eseménynek?
2022. aug. 24. 20:39
33/33 anonim válasza:
Szia!
Jézus a szíveinkben, gondolatainkban "dolgozik .
Énekeken keresztül is üzen...
Bibliában éppen időben, az aktuális Igén keresztül.
Zsoltárok 32:8
Az Örökkévaló mondja: „Én magam tanítalak, s megvilágítom az utat, amelyen járnod kell. Figyelemmel kísérlek, és tanácsollak, mit tegyél.
#1 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!