Ráégett az edény falára a kaja a sütőben. Milyen szert használsz az ilyesmi hatékony eltávolítására? Személyes tapasztalatok érdekelnek, valóban kipróbált módszer(ek), ami(k) hatékony(ak).
Szódabikarbóna+mosószer+víz
Hagyd benne
Én is először áztatom, majd megpróbálom impregnált dörzsivel lebányászni.
Valami ilyesmivel:
Ha nem jön, befújom hideg zsíroldóval.
Olyan nincs, hogy az nem viszi le.
áztatás-áztatás-áztatás!
Utána jöhetnek a csodaszerek. :)
És igen, a vegyifegyver, a welldone hideg zsíroldó a végén, ha már semmi sem használ...
Ezt: [link]
Welldone zsíroldónál is erősebb és kizárólag sütőre lehet, csak gumikesztyűben használd.
Egyébként a ciff folyékony súroló is meglepően erős, pláne szappanos dörzsivel kombinálva.
Nekem a króm rácsra égett rá a cucc, de annyira, hogy a hideg zsíroldót is kiröhögte. Ez a kombó lehozta róla! Bár gyaníthatóan nem vegyi úton, hanem konkrétan lecsiszoltam vele a cuccot.
Rozsdamentes acélnál ezt is kipróbálhatod, ott nem sérül a felület.
(Mondjuk nálam a króm is túlélte. )
Semmi extrát. Meglocsolni egy kis mosogatószerrel és teleönteni forró vízzel. Másnap dörzsis szivaccsal, ciffel le lehet törölgetni. A rozsdamentes acél a legjobb, azt lehet gyalulni, nem kell vele óvatoskodni.
A hideg zsíroldó a legdurvább vegyméreg, ne használd!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!