Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hisztek Jézusban? Mi a vélemén...

Hisztek Jézusban? Mi a véleményetek a bibliàròl?

Figyelt kérdés

2022. márc. 11. 18:57
 71/100 anonim ***** válasza:
14%
70-es épp ez az, hogy te abból indulsz ki, hogy mindenki hazudik. Ezért is hoztam ki a politikus, bankár, egyebek tényleg hazudnak, de Isten és Jézus és aki követi őket, azok teljesen mások. Amit ugye nem hiszel el. Ezért mondtam, hogy az igazságvélelmi szerved csökevényes lett.
2022. márc. 16. 16:09
 72/100 anonim ***** válasza:
66%

71.

Lehet hogy te úgy hiszed hogy mindenki hazudik de én nagyon nem.

Lehetőleg ne traktálj ilyen légbőlkapott feltételezgetésekkel.

"Ezért is hoztam ki a politikus, bankár, egyebek tényleg hazudnak, "

Láttom magadból indultál ki.

De én nem olyan vagyok mint te.

"de Isten és Jézus és aki követi őket, azok teljesen mások. Amit ugye nem hiszel el. Ezért mondtam, hogy az igazságvélelmi szerved csökevényes lett."

Bibliai Istennek és Jézusnak is megadtam a lehetőséget hogy talán jók voltak. Mindketten elbuktak.

Az őket követők közül szintén rengetegen elbuktak. Sokan azonban nem.

Te azonban általánosítani próbálsz itt. Ez is csak egy újabb tévedésed.

"Ezért mondtam, hogy az igazságvélelmi szerved csökevényes lett."

Köszöni szépen mint minden egyéb szervem tökéletesen jól vannak.

Megint a saját jellem vonásaidat, a saját vakságodat próbálod kivetóteni rám.

Értsed meg. Én nem te vagyok.

Nem gondolok mindenkit hazugnak és a bibliai hazugságok sem csapnak be.

2022. márc. 16. 16:22
 73/100 anonim ***** válasza:
71: Isten országába előbb fog bejutni a megtért szajha, mint a képmutató farizeus.
2022. márc. 16. 18:45
 74/100 anonim ***** válasza:
24%
73-as nem vagyok farizeus, csak elmondtam az igazat mit vár el Isten. De szólj igazat, betörik a fejed, tartja a mondás is.
2022. márc. 16. 19:22
 75/100 anonim ***** válasza:
0%
Azt mondd meg ha valóban hívő voltál, miért hibáztatod Jézust, miért ítélkezel Isten felett? Egyáltalán mire jó neked ez? Miért mondod bénán van megirva a Biblia, miért tartasz lassan minden fontosat rossznak amit a Biblia közöl. Nem további vádat kérek válasznak, hanem okokat. Miért ábfándultál ki? (Mintha semmi se volna neked jó és még fel is pontoznak.)
2022. márc. 16. 21:16
 76/100 anonim ***** válasza:
11%

'Bibliai Istennek és Jézusnak is megadtam a lehetőséget hogy talán jók voltak. Mindketten elbuktak."

Értem. Hát ez nagyon bölcs mondás volt tőled. Te mint Isten bírája elbuktattad Őket. Bölcs dolog tőled. (Te mint farok próbálod a kutyát csóválni. És lelkes pontozoid követnek ebben a kiábrándult depresziódban.)

Semmi más dolog nem történt veled, mint sokakkal mással együtt éppen a Sátán az ellentmondó oldaláról beszélsz. Az ő céljait képviseled. Sajnálom... Én megpróbáltam néhány összefüggést elmagyarázni neked (most valaki más bekapcsolódott a vitánkba.)

De sajnos nem vagy fogékony a szövegértelmezésre, nem nyitott a szíved a jóra, és az összefüggést teremtőképességed nagyon alacsony, ezért a Bibliát sem érted.

Midez oda vezetett hogy Isten, Krisztus és a Biblia ellen fordultál, mert egyéniséged erre hajlamos, hogy szembefordulj és elitéld pont Krisztust, aki rengeteg emberen segített.

2022. márc. 16. 21:38
 77/100 anonim ***** válasza:
66%

"Azt mondd meg ha valóban hívő voltál, miért hibáztatod Jézust, miért ítélkezel Isten felett?"

Nem mondanám hogy hibáztatom Jézust. Inkább csak nem tartóm jónak. Ahogyan Istent sem.

"Egyáltalán mire jó neked ez?"

Pontosan mi mire jó? Hogy látom hogy ők nem jók? Az azért jó mert nem követek hamis dolgokat. Vagy mire gondoltál hogy mi mire jó?

"Miért mondod bénán van megirva a Biblia, miért tartasz lassan minden fontosat rossznak amit a Biblia közöl."

Azért mondom hogy bénán van megírva mert ez a tapasztalatom. Ezenfelül pedig nem minden rossz benne. De tekintve hogy mennyi minden van benne leírva kicsi is lenne rá az esély hogy minden rossz legyen. Vannak jó pontok is.

"Nem további vádat kérek válasznak, hanem okokat. Miért ábfándultál ki? (Mintha semmi se volna neked jó és még fel is pontoznak.)"

A felpontozásnak az lehet az oka hogy az emberek jobban szeretik az igazságot mint azt mikor vakon mész fejjel a falnak és ezt még jónak is próbálod beállítani.

Nem tudom hogy volt-e konkrét dolog ami miatt kiábrándultam. Vagy pontosan mi lehetett az. Jó régen volt már.

Te is ki szeretnél ábrándulni? Nyisd ki a szemed és olvasgasd a bibliát. Ha kritikus szemmel nézzed meglátod hogy Isten és Jézus nem jók. Sőt konkrétan gonoszak.

2022. márc. 16. 22:02
 78/100 anonim ***** válasza:
66%

" Te mint Isten bírája elbuktattad Őket. Bölcs dolog tőled. "

Isten és Jézus jónak van beállítva. Én pusztán megállapítottam hogy ennek nincs sok alapja.

"Te mint farok próbálod a kutyát csóválni."

A hasonlat nem kimondottan passzol ahhoz hogy én egy könyv alapján megcáfoltam csak egy állítást amit az alapján tettek egyes (elvakult) emberek.

"És lelkes pontozoid követnek ebben a kiábrándult depresziódban."

Milyen depresszióról beszélsz??

"Semmi más dolog nem történt veled, mint sokakkal mással együtt éppen a Sátán az ellentmondó oldaláról beszélsz. Az ő céljait képviseled. Sajnálom... Én megpróbáltam néhány összefüggést elmagyarázni neked (most valaki más bekapcsolódott a vitánkba.)"

A sátán ép nem beszél belőlem mert a fogtündérrel pókerezik.

"De sajnos nem vagy fogékony a szövegértelmezésre, nem nyitott a szíved a jóra, és az összefüggést teremtőképességed nagyon alacsony, ezért a Bibliát sem érted."

Igen, igen... Tudom hogy rosszat mondtam ezért inkább becsukódsz és ilyen unalmas, közhelyes, alaptalan szövegekkel jössz. Elbújsz nehogy meglássad hogy kamu az amiben hisszel.

"Midez oda vezetett hogy Isten, Krisztus és a Biblia ellen fordultál,"

Inkább csak a biblia. Isten ha van akkor nem az amelyik a bibliában van így ellene nem fordultam. Jézus meg nem valószínű hogy megsértődik.

"mert egyéniséged erre hajlamos, hogy szembefordulj és elitéld pont Krisztust, aki rengeteg emberen segített."

Az egyéniségem erre hajlamos? Honnan szeded ezeket?

2022. márc. 16. 22:12
 79/100 anonim ***** válasza:
66%
78: Hagyd... Trollkodik csak, lejáratja a normális keresztényeket.
2022. márc. 16. 22:46
 80/100 anonim ***** válasza:
8%
További jó gonoszokodást Isten Krisztus és a Biblia ellen.
2022. márc. 17. 01:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!