Ami nincs benne a bibliában az nem is létezet soha?
#68 Ezek csak kifogások, úgy terjeszted ezt a gömbölyű föld elméletet hogy sosem voltál az űrben, öngól.
Maradok a Bibliánál ott a föld egyértelműen lap alakú.
#69 Az az álom amivel már kiskorod óta etetnek téged a suliban hogy a föld gömb alakú és utazgatunk össze vissza űrben közben a Földön mélynyomor van/ pusztít a halál.
Biblia meg pont arról beszél hogy ennek a sátán uralta világnak vége lesz hamarosan és nincsenek semmilyen bolygók ahova elmenekülhetnék a kárhozat elől.
Elmenekülhetnétek*
"Olcsóbb ha veszel pár repülőjegyet. De inkább menekülsz az álom világodba mint hogy megvizsgáld a világot."
Biblia az igazságot írja le tehát semmiképp nem lehet álom.
Mit érek a repuloddel? Inkább űrutazásda adj jegyet az hiteles lenne de mivel kamu az egész nasa ezért halálodig sosem fogsz űrbe utazni mert az egész csak egy hollywoody forgatás eredménye.
"Ezek csak kifogások, úgy terjeszted ezt a gömbölyű föld elméletet hogy sosem voltál az űrben, öngól."
Te meg úgy terjeszted a lapos föld elméletet hogy sosem voltál az űrben. Ezenfelül a logika is hibás (már ha lenne logika abban amit írtál akkor hibás lenne). A föld gömbölyűségének bizonyításához nem kell kimenni az űrbe.
De ezt gondolom a fanatista képzőn nem tanítják.
73. (igaz hívő)
Igazad van.
Én paleontológusnak tanultam. Majd miután elvégeztem az egyetemet megkerestek. Elmondták hogy minden amit tanultam az pusztán egy mese és életjáradékot ajánlottak azért hogy tartsam a számat és eljátsszam, hogy minden igaz. Ismerek olyanokat akik elszoktak menni ásatásokra is. Ők plusz pénzt kapnak ezért és cserébe még utazhatnak is. De közben az egész csak egy kincskeresős, színészkedős játék. Már előre eldöntötték hogy hol, ki, mit, mikor fog megtalálni. El ássák jóval előtte a jó kis hamisítványokat. Majd jövünk mi és kiássuk. Közben pedig nagyokat csodálkozzunk mintha nem tudtuk volna előre hogy mi is lesz. Bár halottam már olyanról hogy volt aki nem tudta mit fog találni. De ez már csak részlet kérdése. Nem mondták el neki. De ha tudtam volna hogy így mennek a dolgok akkor elmentem volna a NASA-hoz takarítónak aztán 2 hét múlva felmondtam volna és a hallgatásért kapott pénzből el éldegéltem volna kényelmesen. Bár így is jól élek. Néha el kell játszanom hogy nem kamu minden és közben jó fizetést kapok.
Azért írom le most ezt mert engem nagyon földhöz vágott mikor elmondták az igazságot. Arra is gondoltam hogy elmegyek valamelyik újsághoz vagy csatornához de ők is le vannak fizetve. Nem adták volna ki. Ezenfelül ki tudja mit tettek volna velem ha nem egyezek bele. Jobb volt elfogadni a pénzt és lenyelni a sértettségemet. Hosszú éveken át keményen tanultam, vártam az izgalmas ásatásokat a semmiért.
Örülök hogy nem tudtak meggyőzni a tudatlanok. Ezért is éreztem úgy, hogy meg kell neked írnom ezt.
"A föld gömbölyűségének bizonyításához nem kell kimenni az űrbe." aha/ tehát birka módjára benyelsz minden hazugságot és azt terjeszted tényként és védelmezed foggal körömmel MIKÖZBEN SOSEM VOLTÁL ŰRBEN pedig ti mondjátok hogy a nasa miket fedezett fel de 100 év alatt egyszerse utaztatok űrben
És ezek után nem esik le hogy kamu az egész???
"Dávid azzal a képpel folytatja, hogyan bánik Isten a bűneinkkel:
Zsolt 103:12 Amilyen távol van a napkelet a napnyugattól, olyan messze veti el tőlünk a mi vétkeinket.
Mennyire hálásnak kell lennünk, hogy Dávid nem az észak és dél közti távolságot használta mértékül! Ez ugyanis véges, mérhető távolság, de a kelet - nyugat távolsága végtelen. Nem számit milyen messze jutunk keletre, mindig lesz előttünk annyi távolság nyugatig, mint mikor elindultunk. Ha irányt váltunk és nyugatra indulunk ugyanaz a helyzet.
Igy bánik Isten a bűneinkkel ha egyszer már megbocsájtott nekünk. Olyan messze veti el tőlünk, hogy többé a közelébe se tudunk kerülni.... "
*** Forrás Dereck Prince
Zsolt 103:12 Amilyen távol van a napkelet a napnyugattól, olyan messze veti el tőlünk a mi vétkeinket.
Ez a Zsoltár Isten szeretetének végtelenségéről és a bűnbocsánat örökre szóló boldogságáról szól.
"aha/ tehát birka módjára benyelsz minden hazugságot és azt terjeszted tényként és védelmezed foggal körömmel MIKÖZBEN SOSEM VOLTÁL ŰRBEN pedig ti mondjátok hogy a nasa miket fedezett fel de 100 év alatt egyszerse utaztatok űrben
És ezek után nem esik le hogy kamu az egész???"
Ezt csinálod te:
Egy könyvre hivatkozol amit emberek írtak és amit nem azzal a céllal írtak hogy tudományos ismereteket adjon a világról hanem a mennyországba jutást (jó emberré válást) tanítsa meg az embereknek.
Bizonyítékod nincs semmire.
Repülőgépes érv:
Nem mutattál fel semmit ellene hogy miért lehet az hogy a tapasztalatok cáfolják azt amit állítasz. Semmilyen logikus cáfolatot nem tudtál felmutatni.
Írtad hogy elfordult a repülő, de azt nem magyaráztad ezzel meg hogy ezt hogyan csinálta anélkül hogy ezt bárki észre vegye. Példa volt erre a nap állása.
Ez nem birka módjára benyeli a hazugságot mert saját tapasztaláson alapul.
"aha/ tehát birka módjára benyelsz minden hazugságot "
Már az űrhajók előtt bebizonyították hogy a föld nem lapos. EHHEZ matematikai módszereket használtak. A matematika nem olyan dolog amit birka módjára benyel az ember. A matek logikus és bárki bebizonyíthatja hogy igaz.
Vagy te már azt is próbálod cáfolni hogy 1+1=2 ?
Te vagy az aki bizonyítékok nélkül és a bizonyítékok ellenére állít dolgokat.
#79 Biblia az igazat írja, bőven elég bizonyíték.
Matek meg nem jó semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!