Ami nincs benne a bibliában az nem is létezet soha?
19.
Mivel magyarázod a technológiai eszközöket? Amiket szoktál te is használni.
Ezenfelül a biblia kerek földről beszél az egyik részben. Gondolom akkor ezt is szó szerint értelmezed és szerinted lapos a föld. Jól gondolom?
#22 fold egyertelmuen lapos erre Jézus is kitér mikor azt mondja fold végső határaig. Rengeteg ige alátamasztja a laposságát.
Technologiai eszközök leteznek de a dinoszaurusz sosem letezett az mar csak mese felnotteknekt röviden hazugság
23.
Én elég sokat szoktam utazni repülővel. Nagyon sok útvonalat bejártam már. Konkrétan megkerültem a földet már többször is. Ez nem egy olyan dolog amit betudnának hazudni.
Ha lapos lenne a föld akkor el kéne menni-e a repülőnek a föld széléhez nagyjából majd valahogyan a széle mentén vissza keveregni-e a túloldalra anélkül hogy bárki bármit is észre venne és mindezt akkor sebességgel hogy az utazási időben se tűnjön fel. Azt se szabad közben hogy észre vegyék az emberek hogy a repülő nem például nyugat felé megy hanem kelet felé. De a repülő alatt elterülő tájból sem szabad hogy észre vegyék.
Ezt elég nehézkes lenne megoldani. De ezt te is letesztelheted az életed veszélyeztetése nélkül is.
25.
Akkor hogy kerültem meg repülővel a földet már többször is?
A repülő iránya és az alapján hogy hova kerültünk meg kerültük a földet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!