Ami nincs benne a bibliában az nem is létezet soha?
#60 Milyen tényeket? A világi tényeket amit a világi áltudományok terjesztenek?
Vicces mert akiket felsoroltál egyik se a valódi teremtőt szolgálja hanem a sátánt másnéven baphomet-et. Buddhisták jelképe a pentagramma ugyanaz amit a sátánisták is használnak. Muszlimok sose ismerték a valódi teremtőt, muszlimok magukat robbantgatják ez nem a Teremtő akarata
Amiket beidéztem igeversek egyikse szimbólum, -vagy szószerint értelmezed vagy sehogy és írsz egy saját Bibliát ahol lehetsz egy ürlény aki később emberré fejlődött csak hogy ez hazugság lesz.
#63 Nézd, a korán is tartalmaz igazságot de egyben hazugságot is hisz a sátán mindent elkövetett hogy megtévessze emberiséget ha az igazságot akarod tudni akkor a Bibliát másnéven holt tengeri tekercset kell elővenned másképpen tévelyegni fogsz.
Beszélgettem már sok ilyen emberrel de mindig volt abszurdum abban amit irnak a kedvencem hogy arról beszél mi volt 100 milliárd éve mikor a csávó maximum 30-40 éve van életben ez magyarul agyalágyult kategória.
Ha már vallási írás, maradok a Poetic Edda-nál, az legalább érdekes és értékes. Bőven elég volt egyetemen végigszenvednem a keresztény filozófia órákat, de legalább leckeírásra és olvasásra jók voltak. ;)
Agyalágyultnak nevezel egy olyan embert, aki egy tényt állított, ugyanis komplett tudományágak épülnek a múlt kutatására. Ajánlanék könyvet a témában, de ha el is olvasnád, nem értenéd meg. Kezdetnek jó lenne egy ötödikes földrajz vagy fizika tankönyv.
Sajnálom, hogy a hozzádhasonló bigott fanatikusok miatt a valóban értékes és értelmes hívők szenvednek. Igazi szégyen. (Bár még él bennem a remény, hogy egy vacak troll vagy).
#66 Ez nem tény hogy mi volt 100 milliárd éve. Értelmezed a számot? 100 milliárd? Fogadjunk arra sem emlékszel mit ettél 1 hete nem hogy arra mi volt xy milliárd/billiárd éve.
"jó lenne egy ötödikes földrajz vagy fizika tankönyv."
Igen, miért ajánlasz agymosoda könyveket amin már rég tul vagyok? Oktatási rendszer agymosásra épül, engedelmes birkákat gyártsák és adagolják a sok hazugságot, érted amit irok?
Bibliát meg már szinte ki irtották a könyvtárból helyette megy az agymosás pedig a Bibliában van az igazság a világ keletkezéséről és hogy hány éves a föld (6000.) és a valódi föld alakjáról.
"Sajnálom, hogy a hozzádhasonló bigott fanatikusok miatt a valóban értékes és értelmes hívők szenvednek. Igazi szégyen. (Bár még él bennem a remény, hogy egy vacak troll vagy)."
Ez nem fanatizmus, szimplán igazságot közlöm veled persze az igazság fájdalmas és sokaknak nem tetszik ezért menekülnek az álomba vissza ahol majmokból fejlődtünk ki, ürhajokon utazgatunk a semmibe, arról beszélünk mi volt xy billiárd éve de nem tudjuk mivel segitsük a másik embert közben magyarország egy nagy putri igazad van, ostoba vagyok sajnálom hogy fárasztottalak.
"#60 Majd beszélünk ha lesz jegyed egy ürrakétára és felszálltok a földről de egy ilyen esetről sem tudok ahol hétköznapi embert felengedtek a nasa ür rakétájára évek óta pedig nem kerülne semmibe, fejétől büüzlik a hal... :)"
NEM KERÜLNE SEMMIBE????
Dehogy is nem.
Vegyük szépen sorba a dolgokat:
- Ott van a kockázat hogy ez nem egy olyan dolog mint felszállni a buszra és bemenni dolgozni. Elég nagy esély van arra hogy a rakéta ki sem jut az űrbe mert előbb felrobban és ott halnak meg az emberek. De akár az űrben is történhet rengeteg minden vagy a vissza jövetelkor ami miatt meghalhat az ember.
- Ha már említettem akkor megint. Ez nem olyan mint felszállni a buszra. Ehhez nem csak jegyet kell venni aztán mehetsz. Ezt megelőzi egy kiképzés ami PÉNZ PÉNZ PÉNZ PÉNZ.
- Nem igaz hogy civileket nem lőnek fel az űrbe. Nem túl gyakori főleg mert iszonyatosan drága. Azonban nekik is át kell esniük egy kiképzésen és sok máson.
- Az embereket nem passzióból szokták fellőni (kivéve hogy ha valaki nagyon gazdag és betudd fizetni rá). Nem mindegy hogy egy hétköznapi civilt lőnek -e fel aki csak ott fog lebegni míg haza nem tudd menni vagy egy képzet embert aki tudd is ott valamit csinálni (javítani az űrhajót, kísérleteket végezni,stb). Ha pedig több embert küldenek fel az pedig szintén PÉNZ PÉNZ PÉNZ.
A rover-eket sem véletlenül tervezik úgy hogy minél könnyebbek legyenek. Pedig ott nem is kg-okról beszélünk már hanem grammokról vagy még kevesebbről. Mert nagyon számít a súly.
De ha véletlen fel is lőnének téged és látnád a földet se hiszem hogy elfogadnád hogy nem lapos.
Tekintve azonban hogy repülőjegyet sem tudsz venni nincs túl sok esély arra hogy téged fel lőjenek.
"az igazság fájdalmas és sokaknak nem tetszik ezért menekülnek az álomba "
Milyen jól mondod. Menekülsz vissza az álomba hogy a föld lapos.
"ahol hétköznapi embert felengedtek a nasa ür rakétájára évek óta pedig nem kerülne semmibe"
Olcsóbb ha veszel pár repülőjegyet. De inkább menekülsz az álom világodba mint hogy megvizsgáld a világot.
Csak tagadsz mindent. Majd ha vissza tértél a repülő útról akkor majd lesz miről beszélni.
- A repülő irányát az utastérből is meglehet állapítani az ablakon kinézve. Már pusztán ha figyeled a napot abból is megtudod mondani a repülő irányát.
- Ha vissza kanyarodna a repülő hogy vissza menjen akkor az a repülési időt nagyban megnövelné.
Sorolhatnánk az érveket és mindent. De félsz kinyitni a szemedet és megnézni a valóságot.
Én leellenőriztem (még ha nem is pont ezzel a céllal mentem) hogy a föld nem lapos.
Erre neked is meg van a lehetőséged. Ha nem élsz vele akkor csak a becsukod a szemed és egy hazug kis troll maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!