Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ami nincs benne a bibliában...

Ami nincs benne a bibliában az nem is létezet soha?

Figyelt kérdés
pl a dinókrol nem látok emlitést benne.
2022. jan. 12. 11:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 anonim ***** válasza:
94%
Félelmetes, hogy a #10-eshez hasonló emberek járnak közöttünk és szavazhatnak. Rossz belegondolni, már ha nem troll a válaszoló, mert szerintem ennyire butának nem lehet lenne a mai világban.
2022. jan. 12. 13:22
 12/85 anonim ***** válasza:
95%
Nincs kedvem vitatkozni fundamentalistákkal, bocsi. Nem tudtok mást csinálni, mint betű szerint értelmezni az írást és a morális/erkölcsi részét nem látjátok! Újkori farizeizmus. Üdvösségi kérdést csináltok minden betűből és mindenben az ördögöt látjátok! A kérdezőnek megválaszoltam a kérdést, és nem vitázni jöttem ide. Ha meg troll vagy, akkor még inkább befejezhetnéd.
2022. jan. 12. 13:24
 13/85 anonim ***** válasza:
75%

#9-es voltam és a #10-esnek írtam.

Lemaradt.

2022. jan. 12. 13:25
 14/85 anonim ***** válasza:
88%

11.

Sajnos lehet hogy valami lapos föld hívő vallási fanatikus.

Ebben az esetben azt tartom valószínűnek, hogy neki is van valamilyen betegsége mint Anjuctának.

Ha pedig hazudik akkor nem értem hogy ez miért jó neki.

2022. jan. 12. 13:30
 15/85 anonim ***** válasza:
96%

Akkor nem létezik a golyóstoll?

Akkor nem létezik a rádió?

Akkor nem létezik a fogkrém?

Akkor nem létezik a farmernadrág?

Akkor nem létezik Madagaszkár?

Akkor nem létezik az Északi-sark?

Hogy lehet ilyet kérdezni...

2022. jan. 12. 13:35
 16/85 anonim ***** válasza:
72%
Egyébként min változtat bármit is, ha voltak dínók? A kereszténység lényege, hogy itt a saját életünkben megvalósítsuk az Isten-és emberszeretet főparancsát. Teljesen irreleváns, hogy hány éves a Föld, voltak-e dínók. Akár szivárványfarkú unikornisok is létezhettek, az emberiség szempontjából és az üdvösség szempontjából teljesen mindegy.
2022. jan. 12. 13:35
 17/85 anonim ***** válasza:
77%

Akkor a számtalan dinoszaurusz csontváz micsoda? Műanyag? És a több százezer tudós közül mindegyik rendben van ezzel?

Figyelj, nem szégyen, hogy buta vagy (és nem a hited miatt, a legtöbb hívő nem ostoba ember), de ne reklámozd, csak magadat és a normális hívőket járatod le.

2022. jan. 12. 14:35
 18/85 anonim ***** válasza:
4%
#18 nem vetted eszre hogy hazudnak? Jezus is megmondta satan uralkodik a vilag folott mindenhonnan áramlik a hazugság de csak aludj tovább :-)
2022. jan. 12. 14:41
 19/85 anonim ***** válasza:
0%

"pl a dinókrol nem látok emlitést benne"

Pedig benne van, de a dinoszaurusz szó és társai csak az 1800-as évek végétől léteznek, így más elnevezésekkel keresd

2022. jan. 12. 14:52
 20/85 anonim ***** válasza:
0%

#20 persze persze

Idézned??

2022. jan. 12. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!