Miért tépték le a maszkot a hívőkről az ortodox papok? Nekik van igazuk, vagy a pápának, aki a vatikán dolgozóit kényszerítette beoltani?
"Azért én 32 évesen "
Úgy emlékszem, mintha nyugdíjasnak írtad volna magadat valahol. Csodálkoztam is rajta. Álmodtam?
Attól még nyugdíjas vagyok. Van rokkantnyugdij is. De ez nem tartozik a témába.
Mióta az ortodox papok vétkeztél azóta Daniel beoltatta magát. Doamne ajută vagyis Isten segítse. Nekem Danielel az bajom hogy gyűlöli a reformátusokat. Másként én szeretem hallgatni ahogy beszél és olyan édes a hangja még szimpatikus. Ha a reformátusokat szeretne nekem jó lenne még így is szimpatikus
Hallgass egy kis jó zenét kikapcsolódásnak:
" Isten saját képére formálta az embert, amit a maszkkal eltakarni bűn. "
A testünk többi része is bele tartozik ebbe. Akkor mindenki bűnt követ el aki nem nudista?
56.
De beszélhetnénk azokról is akik símaszkot hordanak. Ők is bűnt követnek el? Ők is eltakarják a testüket.
Vagy akik fertőző betegek között dolgoznak? Ők is bűnt követnek el azzal hogy védik az életüket és nem követnek el lényegében öngyilkosságot azzal hogy nem használnak védő felszerelést?
Mi is különbség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!