Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért tépték le a maszkot a...

Miért tépték le a maszkot a hívőkről az ortodox papok? Nekik van igazuk, vagy a pápának, aki a vatikán dolgozóit kényszerítette beoltani?

Figyelt kérdés
[link]

2021. nov. 23. 22:48
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
78%

Ahogy ez a cikk meg van fogalmazva, az egész kamu is lehet. Amúgy sem egy nagy hír. Összegezzük: Szóval valahol vidéken, egy eldugott nevenincs faluban, valami mezei pap, állítólag leszedette a maszkot a hívekről a templomban, amiről állítólag még videófelvétel is készült, ami viszont nincs linkelve. Még ha igaz is és ez tényleg megtörtént, és akkor mi van?

Egyébként: "Miért tépték le a maszkot a hívőkről az ortodox papok?"

Honnan tudjuk? A cikk alapján egyenlőre, még maga a Román Ortodox Egyház sem tudja.

Talán az a pap bácsi hobbija, hogy összeesküvés elmeléteket hallgat szabadidejében vagy csak egyszerűen meggyőződése, hogy nem illik maszkban lenni a templomban. Honnan tudjuk? Az állítólagos embereket akiket meg haza küldött mert be vannak oltva, lehet nem is azért küldte el, (ha egyáltalán történt ilyen). De ha mindez igaz is, mit számít?

2021. nov. 23. 23:33
 2/59 anonim ***** válasza:
0%

Az Isten verje meg és juttassa a pokolra az ortodox papokat !! Eretnek mind és a Sátán embere!!!

Azt hazudom hogy nem vagyok beoltva és kész, maszk meg eleve nincs is rajtam az ortodox templomban. Egyszer a váradi Biserica Albastră-be a diacon megszólított hogy miért nincs rajtam maszk és adott egyet. A templom mellett lakom most 1 órás vecerniere ahol vagyunk vagy 5- én nem ülök maszkban. Azóta nálam van a maszk de sose szoktam feltenni mert se keresztet vetni se énekelni nem tudok ha rajtam van.

2021. nov. 24. 00:06
 3/59 anonim ***** válasza:
19%
Jol tette. Hazugsag az egesz covid
2021. nov. 24. 06:51
 4/59 anonim ***** válasza:
0%
Egy civilizált pap.esetleg megkérte volna a híveket hogy ikoncsókolásnál meg az ekténiák, imádságok mondásakor vegyék le a maszkot. Ha bűnnek tartják az oltást meg gyóntassa meg az embereket. De nem ismerik a civilizációt ezek. Az ember látod büszke hogy keresztény református és nem oda tartozik.
2021. nov. 24. 08:50
 5/59 anonim ***** válasza:
89%

Te vagy az eretnek, már megmondták rólad az ortodox papok is. Szóval higgadj le.

2021. nov. 24. 11:25
 6/59 anonim ***** válasza:
0%

Én nem vagyok etetnek. Az ortodox pap pofázzon amit akar azért van szája meg azért fizetik. Majd Isten megítéli és a pokolba fognak kerülni, meglásd. Lehet hogy velem fognak ott lenni.

Gondolkozz már, mit kell pártolni az ortodox papokon.

Azt sajnálom hogy nem rólam huzta le a amaszkot. Megmondtam volna én neki hogy maga a Sátán szolgája nem.az Istene és a pokolba fog kerülni mert Jézus azt mondja ne itelj hogy ne iteltess és az embereket maga megítéli, Sátánfia. És ha azt mondta volna a pap hogy csókoljak meg egy ereklyét azt mondtam volna hogy az ereklyéket is a sátán találta ki maguk meg terjesztik és én keresztény református vagyok aki nem imád bálványt meg istenanyákat.

Ne félj, megemlegette volna az az eretnek ortodox pap amit kapott volna tőlem ha hozzám nyúl. Az életbe nem felejtené el.

2021. nov. 24. 11:37
 7/59 anonim ***** válasza:
93%

3.

Arra azonban nem gondolsz te se és a pap se hogy mi van akkor ha nem hazugság?

Mi van akkor ha akkor amikor leszedette a maszkokat valaki megfertőződött és utána meghalt? Élnél a tudattal hogy te ölted meg azt az embert vagy embereket??

Főleg mert azzal hogy ott tovább tud terjedni a vírus azzal lehetőség van arra hogy egyéb embereknek is tovább adják így pedig nem csak azok halhatnak meg akik ott voltak a misén hanem azok is akikkel utána kapcsolatba kerültek. Így pedig már egy tömeg mészárlásért lenne felelős.

Mindezt miért is?

Nem találkoztam a bibliában még azzal hogy a templomban vedd le a maszkot vagy hasonlóval. Influenzai ellen is szoktak oltani. Akkor őket is ki kell dobni a templomból?

2021. nov. 24. 12:08
 8/59 anonim ***** válasza:
87%

Ok, a Telex nagy nehezen talált egy ilyen szélsőséges esetet egy eldugott román faluból. Az "ortodox" kifejezés egy nagyon tág fogalom, 300 millióan vallják magukat ortodoxnak, ráadásul nem is olyan egységesek. Tehát még ha a románoknál tilos lenne a maszk (nem az, mert a cikkben vagy 1 db ilyen eset), akkor sem jelenti azt, hogy mondjuk ezzel az orosz ortodoxia is egyetért.

"Nekik van igazuk, vagy a pápának, aki a vatikán dolgozóit kényszerítette beoltani?"

Oltott vagyok és katolikus, de ezzel sem értek egyet.

2021. nov. 24. 12:28
 9/59 anonim ***** válasza:
0%
#7 folosleges erőltetned, mar reg kiderult h kamu az egesz es ennek valami szornyu dolog lesz a vege pl fenevad belyege mikrochip
2021. nov. 24. 12:51
 10/59 anonim ***** válasza:
0%
#7 az meg mar slusszpoen hogy gyilkosnak kialtod ki az oltatlanokat. Ez mar ketseg kivul a vegidok resze... Hamarosan messias visszater de elotte mar nehez lesz mentegetned magad
2021. nov. 24. 12:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!