Miért tépték le a maszkot a hívőkről az ortodox papok? Nekik van igazuk, vagy a pápának, aki a vatikán dolgozóit kényszerítette beoltani?
Hát a Szenteltvizzel locsolás az hülyeség. Nem tudom a katolikus pap honnan a fenéből veszi. Én Váradon voltam több katolikus templomban de csak ott csinálják. Úgy van az ahogy írom hogy a Szenteltvizzel való meghintés nem Istentől ered hanem a Sátántól. Papot megkérdezném nem tudná elmagyarázni miért locsol szenteltvizzel.....ejisze hogy menjen a vízszámla. Vagy nem tom
Ha nem volna 5 percre tőlem az a templom, az ortodox 2 percre van már rég otthagytam volna.
Benned a sátán ördöge lehet, azért zavar téged ennyire a szenteltvíz. Nem véletlenül derült már ki rólad az is, hogy milyen nagy eretnek vagy.
Nem is tudom hogy nem szégyelled magad eretneknek nevezni egy keresztény reformátust. Igazhitü keresztény ember tudja hogy a Szenteltvizzel való meghintés a Satantol ered és semmi köze Istenhez. A tömjénről már nem merném ilyen egyértelműen kijelenteni ezt. Mert mintha valahol azt olvastam volna hogy összefügg a Szentlélek illatával. Mintha a gugli úgy fordította volna le nekem egy román teológiai oldalon a tömjén jelentését a jó multkorában. Észre is vettétek hogy egy ideje nem írtam semmit a tömjénről hát azért mert azt fordította ki nekem a gugli hogy a Szentlélek illata. A román ortodoxia többet tud mint a magyar mert az oroszhoz közelebb áll és mi van ha tényleg igaz és akkor tévedtem volna mikor azt írtam hogy a Sátántól ered a Tömjén.
De ezektől függetlenül gyűlölöm amikor locsolnak Szenteltvizzel meg tömjénnel. Havonta egyszer szoktam már menni templomba de összeszorul a gyomrom amikor tudom hogy jön a Szenteltvíz vagy a Tömjén és csörög rólam a víz. Keresztény Református az ilyeneket nem preferalhatja.
Anjucta
"eretneknek nevezni egy keresztény reformátust"
Melyik keresztény reformátust nevezték eretneknek?
Azért gyűlölöd, mert az ördögök félnek a szenteltvíztől és tömjéntől is, benned pedig ördögök vannak és eretnek van.
Majd próbálom felvenni a kapcsolatot a nagyváradi ortodox pappal, hogy jár oda egy ördögtől megszállott eretnek személy és végezni kell rajta ördögűzést.
Jézus zsidókból is űzött ördögöt, szóval te se vagy veszve teljesen, belőled is ki lehet űzni, csak nem lesz könnyű feladata az ortodox papnak.
Belőlem nem is kell ördögöt űzzön az ortodox pap. El vagy tájolva.
Kövérnek a kezéből a tömjént meg a Szenteltvízet ha kezdene a szertartást. Azért én 32 évesen erősebb vagyok mint az a 79 éves vénember. Nincs nekem szükségem se tömjénre se szenteltvizre. Azok bálványok és keresztény református nem fogadja el.
Az orto templomban is a karzaton vagyok és ott nem tömjéneznek. Próbálom megtalálni a kibúvót S Tömjén és a Szenteltvíz alól. Bár utóbbi alól nem tudom mert egyszer felmentek a karzatra de az orgona hangja zavart mellettem és leszaladtam. Az ortodox templomban nincs orgona mert egy elmaradott fejletlen vallás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!