Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért tépték le a maszkot a...

Miért tépték le a maszkot a hívőkről az ortodox papok? Nekik van igazuk, vagy a pápának, aki a vatikán dolgozóit kényszerítette beoltani?

Figyelt kérdés
[link]

2021. nov. 23. 22:48
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
45%

Hát a Szenteltvizzel locsolás az hülyeség. Nem tudom a katolikus pap honnan a fenéből veszi. Én Váradon voltam több katolikus templomban de csak ott csinálják. Úgy van az ahogy írom hogy a Szenteltvizzel való meghintés nem Istentől ered hanem a Sátántól. Papot megkérdezném nem tudná elmagyarázni miért locsol szenteltvizzel.....ejisze hogy menjen a vízszámla. Vagy nem tom

Ha nem volna 5 percre tőlem az a templom, az ortodox 2 percre van már rég otthagytam volna.

2021. nov. 25. 12:23
 42/59 anonim ***** válasza:
78%

Benned a sátán ördöge lehet, azért zavar téged ennyire a szenteltvíz. Nem véletlenül derült már ki rólad az is, hogy milyen nagy eretnek vagy.

2021. nov. 25. 12:58
 43/59 anonim ***** válasza:
45%

Nem is tudom hogy nem szégyelled magad eretneknek nevezni egy keresztény reformátust. Igazhitü keresztény ember tudja hogy a Szenteltvizzel való meghintés a Satantol ered és semmi köze Istenhez. A tömjénről már nem merném ilyen egyértelműen kijelenteni ezt. Mert mintha valahol azt olvastam volna hogy összefügg a Szentlélek illatával. Mintha a gugli úgy fordította volna le nekem egy román teológiai oldalon a tömjén jelentését a jó multkorában. Észre is vettétek hogy egy ideje nem írtam semmit a tömjénről hát azért mert azt fordította ki nekem a gugli hogy a Szentlélek illata. A román ortodoxia többet tud mint a magyar mert az oroszhoz közelebb áll és mi van ha tényleg igaz és akkor tévedtem volna mikor azt írtam hogy a Sátántól ered a Tömjén.

De ezektől függetlenül gyűlölöm amikor locsolnak Szenteltvizzel meg tömjénnel. Havonta egyszer szoktam már menni templomba de összeszorul a gyomrom amikor tudom hogy jön a Szenteltvíz vagy a Tömjén és csörög rólam a víz. Keresztény Református az ilyeneket nem preferalhatja.

2021. nov. 25. 14:12
 44/59 anonim ***** válasza:
87%

Anjucta

"eretneknek nevezni egy keresztény reformátust"

Melyik keresztény reformátust nevezték eretneknek?

2021. nov. 25. 14:16
 45/59 anonim ***** válasza:
87%

Azért gyűlölöd, mert az ördögök félnek a szenteltvíztől és tömjéntől is, benned pedig ördögök vannak és eretnek van.

Majd próbálom felvenni a kapcsolatot a nagyváradi ortodox pappal, hogy jár oda egy ördögtől megszállott eretnek személy és végezni kell rajta ördögűzést.

2021. nov. 25. 14:37
 46/59 anonim ***** válasza:
92%
#45: Hagyd, akarata ellenére nem lehet elvégezni rajta a szertartást.
2021. nov. 25. 18:22
 47/59 anonim ***** válasza:
45%
Protenstánsokon is végeznek ördögűzést? Nem úgy van hogy egy szentelmeny és aki megkeresztelt ortodox azok jogosultak rá?
2021. nov. 25. 18:44
 48/59 anonim ***** válasza:
87%
A román ortodox pátriárka beoltatta magát.
2021. nov. 25. 19:31
 49/59 anonim ***** válasza:
87%

Jézus zsidókból is űzött ördögöt, szóval te se vagy veszve teljesen, belőled is ki lehet űzni, csak nem lesz könnyű feladata az ortodox papnak.

2021. nov. 26. 10:08
 50/59 anonim ***** válasza:

Belőlem nem is kell ördögöt űzzön az ortodox pap. El vagy tájolva.

Kövérnek a kezéből a tömjént meg a Szenteltvízet ha kezdene a szertartást. Azért én 32 évesen erősebb vagyok mint az a 79 éves vénember. Nincs nekem szükségem se tömjénre se szenteltvizre. Azok bálványok és keresztény református nem fogadja el.

Az orto templomban is a karzaton vagyok és ott nem tömjéneznek. Próbálom megtalálni a kibúvót S Tömjén és a Szenteltvíz alól. Bár utóbbi alól nem tudom mert egyszer felmentek a karzatra de az orgona hangja zavart mellettem és leszaladtam. Az ortodox templomban nincs orgona mert egy elmaradott fejletlen vallás.

2021. nov. 27. 22:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!