Miért tépték le a maszkot a hívőkről az ortodox papok? Nekik van igazuk, vagy a pápának, aki a vatikán dolgozóit kényszerítette beoltani?
9.
Tudnál erre bizonyítékot is mutatni? Nem csak azt hogy olvastad valahol vagy hogy te így gondolod, szerinted ez logikus, stb. Valami konkrét bizonyítékot.
(ne úgy hogy néz utána ennek meg annak, ha ilyen bizonyítékod van akkor linkeld be ami szerinted bizonyítja)
10.
"gyilkosnak kialtod ki az oltatlanokat"
Kezdjük ott hogy nem az oltatlanokat hanem a papot aki letépte az emberekről a maszkot. Ezenfelül nem kiáltottam ki csak azt írtam hogy ha még sem kamu akkor emberek haláláért lesz felelős.
Szövegértés kedves válaszoló.
9.
Azt is fejtsed ki hogy akik elkapták azok mégis mit kaptak el akkor szerinted.
13.
Akiket én ismerek azok közül nem mindenki halt meg akik elkapták vírust. Sajnos voltak olyanok is akik meghaltak.
Az lehet hogy nem mindenki halt meg abban akire azt mondják, valószínű. De ez nem bizonyítja azt hogy nincsen. A többi kérdésre sem feleltél. Sőt még erre sem, hogy akkor mi volt a bajuk?
Te teljesen biztosra tudod hogy nem az volt a bajuk és hogy nincs vírus. Akkor miért olyan nehéz bármiféle bizonyítékot felmutatnod???
Lehet hogy betegek lettek a hívek.vagy a rokonaik lehet hogy nem. Én se szoktam maszkban lenni Nagyváradon az ortodox Liturgián meg a nyáron is maszk nélkül csókoltam ikont mégse lett bajom.
1. A papnak nincs joga hozzáérni az emberekhez értitek? Ha nem tetszett neki a maszk miért nem mondta hogy vegye le mindenki a maszkját vagy távozzon a templomból?
2. A papnak ahhoz sincs joga hogy az oltottakat kizavarja mert Jézus sem zavarna. A Bika írja hogy amit akarsz hogy az emberek cselekedjenek veled azt tedd te is velük. Az ortodox pap nem sokszor vett gyerekbibliát a kezébe az biztos.
Ha szerintük az oltás a fenevad bélyege akkor miért nem mondta az oltottaknak hogy nem áldozatnak míg meg nem gyóntak és a gyonás során az elégtételt kiadta volna?
Az ortodox papokkal csak a baj van. A télen is megölték 2 kisbabát mikor keresztelték. Mert ők háromszor bemeritik teljesen a babákat. Ha nem volna az ortodox egyház ki kéne találni. Mindig csak a baj van velük meg a katolikusokkal hát ez szörnyű.
Látjátok, református hitbe kell áttérni, velünk nincs baj se a történelem.soran se napjainkban, rólunk nincsenek botranyok.
Kedves Anjutca, a kisbabáknak van olyan reflexük, hogy visszatartják a lélegzetüket, ha víz alá kerül a fejük. Ha túl sokáig vannak víz alatt, akkor persze megfulladnak, de hallottad-e sírni utána az anyákat, hogy meghalt a kisbabájuk?
Kedves kérdező, ez a hír vagy igaz, vagy pedig olyasvalaki írta, aki ugyanúgy szívből gyűlöli az ortodoxokat, mint Anjutca.
A protestánsok nem voltak szentek, lásd a kassai vértanúkat:
Szentséges Szüzanyám, elöző...nem szégyelled magad? A hazugság a hét főbün egyike, a rágalmazást meg a tizparancsolat tiltja katolikus testvérem. Bár megérdemelnéd hogy úgy irjam hogy pápista de nem irom mert mi, Keresztény Reformátusok is elfogadjuk a pápát, vagyis a családunkból mindenki elfogadja mint Krisztus földi képviselőjét és nem sértem meg avval Őszentségét hogy úgy nevezem a vallásod.
Figyelj, lehet .......hogy az evangélikusok intézték el a kassai vértanukat, nagyokos ez nem jutott eszedbe. Roluk irtam hogy protenstánsnak hiszik magukat, úgyhogy fogjad az evangélikusokra a kassai vértanuk elintézését, mi Keresztény Reformátusok nem csináltuk. Es az evangélikusokhoz sincs közünk. Nem láttad Luthet Márton filmjét, mig beült a várba addig ötvenezer katolikut öltek meg meg lebontották a templomokat meg a kolostorokat. Ne legyek református hanem római katolikus vagy ortodox ha ilyenekhez van közünk mint a luteránusok. Mi reformátusok vagyunk és mindegy mit mond a pap, Lutherhez nincs közünk. Ismétlem nem mi őltük meg a kassai papokat, lehet az evangélikusok voltak, vagy hazudik az oldal és ti tettétek.
2. Bármelyik romániai erdélyi magyar oldalon elolvashatod hogy az idén 2 gyereeket öltek meg a papok a kereszteléssel. Katolikusként nem tudod de én reformátusként tudom hogy háromszor teljesen alámeritik a kisbabákat. Ez törvényellernes hogy teljesen belemeritik. Tavaly is volt ilyen eset hogy meghalt a gyerek a keresztelője után. Civilizálatlanság netovábbja hogy alámeritik Teljesen azt a 2 hónapos babát de hát egy katolikus vhonnan is tudná.....Mindig a református vezetők vitték elüre a világot már úgy értem hogy a miniszterek vagy ilyesmi. A pápa is áttérhetne református hitrte hisz mi igy is ugy is elfogadjuk.
A civilizált apostoli vallások
Fel kéne találni az időgépet és mindet visszavinni a középkorba, majs ott megtanulnátok a magyarok istenét. Még a protenstánsokkal se kéne eggyütt legyetek mert azok meg se voltak még.....hm.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!