Miért tépték le a maszkot a hívőkről az ortodox papok? Nekik van igazuk, vagy a pápának, aki a vatikán dolgozóit kényszerítette beoltani?
"Megfertőződött és meggyógyult/elhunyt ismerőseim mitől haltak meg majdnem vagy akik meg haltak azok mitől?"
Biztos nem covidba haltak meg.. és ezt má-r mondtam is multkor.
Hidd el ha itt tényleg világjárvány lenne akkor nem ilyen röhejes modon kezellnék hogy müller cecillia tv-be poénkodik közbe maszk sincs rajta néha
Többi ökörségről nem is beszélve
hanem az emberek ezresével hullanának semmi ilyen bohóckodás nem lenne a TV-be
de ez egyértelmü átvágás itt valami gonoszabb dolog készülödik a háttérben
"Biztos nem covidba haltak meg.. és ezt má-r mondtam is multkor."
Igen. Mondtad. De azt nem hogy akkor miben. Meg úgy minden más kérdésre sem válaszoltál.
Ha egyszer semmi bizonyítékod legalább ne terjesszed ezeket. Még a végén valaki belehal.
33.
Alapozod ezt egy feltételezésre. Ha tévedsz? Leszel te az aki megmondja a rokonoknak hogy meghalt a szerettük?
Gondolom nem...
Visszatérve a vírusra csak leálltam a római katolikusok nagy hülyeségénél (ami nem a Biblián alapul hanem az ördög által) Szenteltvizzel való locsolásnál. Jó hogy nem kötöznek le engem és locsolnák rám a Szenteltvízet vederből meg a tömjént....
Szóval ezt a világjárványt nem hiszem.rs el se nagyon tudom ítélni az ortodox papokat hogy nem hiszik. Én már a tavaly márciusban megmondtam hogy nem igaz. Készülnek valami nagy disznosagra és a világ figyelmét így terelik el hogy kiszortak a labirbol.egy kis járványt és felfujjak,a háttérbe ki tudja mi van. Azt akarják hogy az emberek féljenek a járványtól és ezáltal bevezessék a nanotehnijás chopper ami a fenevad jegye. Nem az oltás ami most van hanem a beültetés. Amikor homlokodnal fogva bélyegezték meg. Nem tűnt fel hogy amióta járvány van azóta a migráncsokról nincs szó? Gondoljatok azok nem jönnek? Az iszlám háttérhatalom áll az egész mögött hogy a járvánnyal retegtesse az embereket elvonja a figyelmüket és behozza az iszlám vallást Európába. Még amit mondtam hogy az emberek kérjek a teljes védelmet és akkor beültetik a chipet. Az embereket félrevezeti a hazugság atyja a rágalmazó.
35.
Nem mondtam hogy oltassad be magad. Csak hogy ne terjesszed legalább a bizonyítatlan feltételezéseidet tényként.
"Én se nagyon hiszem.ezt a világjárványt. "
Tessék már Anjucta is azt igazolja hogy van járvány.
Anjucta
"De hát hogy is van valakinek annyi esze hogy mászkában énekel meg csókolja az ikont."
Ez puszta logika.
Ha van vírus és maszkkal teszi akkor védi magát, ha nincs vírus akkor pedig fölöslegesen hordott maszkot.
"Azért is nem megyek többek közt a reformátusba mert ott maszkba kell ülni és hallgatni. A katolikus templomban is"
Annyit ágaskodtál a reformátusok mellett aztán egy ilyen apróság miatt eldobod az egészet??
"Mikor jön a pap mert van ott egy hülyeség "
Igaz hívó hogy jellemzi a hagyományokat...
Egyre jobban megértem miért lett belőled annyi.
" ha nem látom még tapasztalom el se hiszem hogy ilyen hely létezik a középkor óta ahol szentmise végén Szenteltvizzel meghintenek."
Igen. Tudja mindenki hogy mindenféle vallásban mennyire járatos vagy.
"el se nagyon tudom ítélni az ortodox papokat hogy nem hiszik. "
Szívük joga az ha nem hiszik. De attól még nincs joguk letépni a maszkot vagy kikergetni a hívőket. Amúgy is Isten háza mindenki előtt nyitva áll. Majd ő eldönti ha valakit nem akar beengedni az ő házába. Ez nem a pap dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!