Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Akik majd a Marsra mennek...

Akik majd a Marsra mennek mostanában, bűnt követnek el?

Figyelt kérdés
Onnan nem lehet visszajönni és aki megy az tudja öngyilkosság. Vagy éhen, szomjan hal vagy megfullad vagy leesik egy oromról. Vagy begolyózik, mert ott kisebb a napfény és csak vörös sivatagot lát.
2021. okt. 12. 12:47
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/167 A kérdező kommentje:
Ha autót vezetek állandóan mondom magamban a Miatyánkot. Igen, tudom, hogy utazni is bűn.
2021. okt. 12. 21:16
 52/167 anonim ***** válasza:
100%

52

Ha így nézzük akkor a puszta létezés is bűn. Öngyilkosnak kéne lennie mindenkinek akkor követnénk el a legkevesebb bűnt.

Vezetés közben inkább az útra figyelj.

2021. okt. 12. 21:32
 53/167 anonim ***** válasza:
12%
Magdolna otthonok jobbak lennének mint a Mars a bűnösöknek vezekelni. A Marson nincs élet, sem Isten. Tényleg, gondolkoztam azon ha kikonenek egy másik bolygóra ott nem lehetne imádkozni mert Isten onnan nem látná vagyis oda csak a Földre.
2021. okt. 12. 23:15
 54/167 anonim ***** válasza:
78%

"egy másik bolygóra ott nem lehetne imádkozni mert Isten onnan nem látná"

Szokásos zseniális kijelentések.

Attól még hogy nem lát attól még lehet imádkozni.

Isten mindenhol ott van tehát ott is lát.

A másik bolygót is ő teremtette tehát ott is lát.

Sorolhatnám még estig de akkor se értenéd meg.

2021. okt. 13. 07:40
 55/167 anonim ***** válasza:
87%

#55 csak hogy Isten nem teremtett marsot se olyan bolygokat amit a nasa terjeszt csak azt amit a Biblia ir.

Aki ennyire védi a nasat az volt mar az urben vagy csak pár képet latott bolygokrol meg ilyen 3D videot aztán jolvan?

2021. okt. 13. 07:43
 56/167 anonim ***** válasza:
89%

56

Fogtam a teleszkópomat és belenéztem. Tudom ajánlani. Sok szép bolygót nézegetni a hazudozás, biblia félre értelmezés, hülyeség terjesztés helyet.

Kimentem az udvarra és felnéztem a csillagos égre.

2021. okt. 13. 07:48
 57/167 anonim ***** válasza:
9%
#57 az hazudozik aki szerint ilyen sok bolygo van. Teremtestortenet szerint csak azok a bolygok vannak amit Elohim teremtett. Ideje lenne elolvasni a Bibliát es nem a nasa hazugságait terjeszteni szentiraskent
2021. okt. 13. 07:51
 58/167 anonim ***** válasza:
53%

#57 "Kimentem az udvarra és felnéztem a csillagos égre."

Azt mindenki tud.. de akkot is csak napot meg holdat látod.

Majd ha kijutsz urbe addig amig eletben vagy akkor majd szolj de addig csak talalgatsz

2021. okt. 13. 07:53
 59/167 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mindenki tud.. de akkot is csak napot meg holdat látod."

Az a sok, sok, sok, sok csillag és a tejút. Ezeket te már nem is látod. Elvakult fanatikus aki nem látja a saját orbitális tévedéseit a fanatizmusa miatt.

2021. okt. 13. 08:24
 60/167 anonim ***** válasza:
100%
"Sorolhatnám még estig de akkor se értenéd meg."
2021. okt. 13. 08:24
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!