Akik majd a Marsra mennek mostanában, bűnt követnek el?
82.
Nem válaszoltál.
Milyen sugárzás gyün abból a ballonból?
Honnan gyün akkor ha a közelünkben nincs semmilyen ballon?
A műhód vevő antennákat se ballonra állítják be. Akkor mitől függ hogy gyün -é adás van nem?
De má ballonokkal sem találkoztam a bibliában.
Látud látud. A sátán megmérgezé a tudatod. Te is olyan alvó vagy mint a nasa-sok.
84. Sátán csatlósa.
Én még sosem láttam élőbben ezeket a rejtélyes ballunjaidat vagy a jött ment sugárzásodat.
Mivel bizonyítod hogy létezik ha a biblia sem írja???
A műhód vevős kérdésre sem válaszoltál és hogy arra sem hogy hogyan beszélgetek telefunon ha a közelben sehol sincsen ilyen ballun mert nem is létezik.
#85 No shit a "ballunokat" felkuldik az urbe, azt meg igen nehezen latnad.
A sugarzas szinten egy lathatatlan hullam a levegoben, de, csernibil utohatasai szerintem eleg bizonyitek.
Te sem letezel a biblia szerint, ezt hogy, magyarazod?
87.
Látod, látod. Nem válaszolsz a kérdéseimre mert tudod hogy a sátán szól belüled. Csak húzódozol te sátán poronty.
Nem is hiszed azt amit írsz különben már megválaszoltad volna az egyszerű kérdéseimet.
#88 Na de voltál már az ürben? Amig csak az a pár ember jut ki akit a tv mutogat addig csak mese az egész.
Teljes mértékben elhiszem amit irok hisz én nem a világnak hiszek hanem Elohim szavának ami a biblia és ott nem teremtett ennyi bolygót csak amit ír napot, holdat, csillagokat és az egek fölött vizek vannak nem az űr.
Apcsel 14:11 A sokaság pedig mikor látta, a mit Pál cselekedett, felkiálta, likaóniai nyelven mondván: Az istenek jöttek le mihozzánk emberi ábrázatban!
Apcsel 14:12 És hívják vala Barnabást Jupiternek, Pált pedig Merkúriusnak, minthogy ő volt a szóvivő.
Ezen ellehet gondolkodni. :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!