Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Akik majd a Marsra mennek...

Akik majd a Marsra mennek mostanában, bűnt követnek el?

Figyelt kérdés
Onnan nem lehet visszajönni és aki megy az tudja öngyilkosság. Vagy éhen, szomjan hal vagy megfullad vagy leesik egy oromról. Vagy begolyózik, mert ott kisebb a napfény és csak vörös sivatagot lát.
2021. okt. 12. 12:47
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/167 A kérdező kommentje:
Amúgy a Bibliában meg van nevezve a TV.
2021. okt. 13. 20:06
 82/167 anonim ***** válasza:
#80 beszélünk ha kijutottál az ürbe
2021. okt. 14. 06:24
 83/167 anonim ***** válasza:

82.

Nem válaszoltál.

Milyen sugárzás gyün abból a ballonból?

Honnan gyün akkor ha a közelünkben nincs semmilyen ballon?

A műhód vevő antennákat se ballonra állítják be. Akkor mitől függ hogy gyün -é adás van nem?

De má ballonokkal sem találkoztam a bibliában.

Látud látud. A sátán megmérgezé a tudatod. Te is olyan alvó vagy mint a nasa-sok.

2021. okt. 14. 07:58
 84/167 anonim ***** válasza:
#83 de ezek léteznek de amit a nasa állít azt még senkinek sem sikerült bebizonyitania!!
2021. okt. 14. 08:06
 85/167 anonim ***** válasza:

84. Sátán csatlósa.

Én még sosem láttam élőbben ezeket a rejtélyes ballunjaidat vagy a jött ment sugárzásodat.

Mivel bizonyítod hogy létezik ha a biblia sem írja???

A műhód vevős kérdésre sem válaszoltál és hogy arra sem hogy hogyan beszélgetek telefunon ha a közelben sehol sincsen ilyen ballun mert nem is létezik.

2021. okt. 14. 08:16
 86/167 anonim ***** válasza:

#85 No shit a "ballunokat" felkuldik az urbe, azt meg igen nehezen latnad.

A sugarzas szinten egy lathatatlan hullam a levegoben, de, csernibil utohatasai szerintem eleg bizonyitek.

Te sem letezel a biblia szerint, ezt hogy, magyarazod?

2021. okt. 14. 09:07
 87/167 anonim ***** válasza:
#86 Na de voltál már az ürben? Amig csak az a pár ember jut ki akit a tv mutogat addig csak mese az egész.
2021. okt. 14. 09:22
 88/167 anonim ***** válasza:

87.

Látod, látod. Nem válaszolsz a kérdéseimre mert tudod hogy a sátán szól belüled. Csak húzódozol te sátán poronty.

Nem is hiszed azt amit írsz különben már megválaszoltad volna az egyszerű kérdéseimet.

2021. okt. 14. 09:34
 89/167 anonim ***** válasza:

#88 Na de voltál már az ürben? Amig csak az a pár ember jut ki akit a tv mutogat addig csak mese az egész.

Teljes mértékben elhiszem amit irok hisz én nem a világnak hiszek hanem Elohim szavának ami a biblia és ott nem teremtett ennyi bolygót csak amit ír napot, holdat, csillagokat és az egek fölött vizek vannak nem az űr.

2021. okt. 14. 09:38
 90/167 anonim ***** válasza:
87%

Apcsel 14:11 A sokaság pedig mikor látta, a mit Pál cselekedett, felkiálta, likaóniai nyelven mondván: Az istenek jöttek le mihozzánk emberi ábrázatban!

Apcsel 14:12 És hívják vala Barnabást Jupiternek, Pált pedig Merkúriusnak, minthogy ő volt a szóvivő.

Ezen ellehet gondolkodni. :-)

2021. okt. 14. 09:41
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!