Akik majd a Marsra mennek mostanában, bűnt követnek el?
110. Hazug
"Sugárzásról még mindig egy szót sem szóltál."
"A szót próbálod továbbra is terelni az űrben utazós témával mert csak hazudsz. Meg mondtam. Azért nem válaszolsz a kérdésekre továbbra sem és azért tereled a szót mert nem hiszed el amit írsz és csak hazudsz."
légballonok léteznek de a másik egyértelmü hogy nem.
Azért nem látod mert messze vannak tőled több kilométerre.
Na de voltál már az ürben? Amig csak az a pár ember jut ki akit a tv mutogat addig csak mese az egész.
112.
"légballonok léteznek de a másik egyértelmü hogy nem."
Már mint a sugárzás nem létezik?
De előzőleg te mondtad hogy a ballunjaid azt bocsátanak ki.
Na látod már ellent mondasz magadnak. Nem tudod követni a hazugságaidat.
Ezt nagyon csúnyán elbuktad. Látod, látod. Megmondtam én hogy hazudsz és most bebizonyítottad mindenkinek.
"A szót próbálod továbbra is terelni az űrben utazós témával mert csak hazudsz. Meg mondtam. Azért nem válaszolsz a kérdésekre továbbra sem és azért tereled a szót mert nem hiszed el amit írsz és csak hazudsz."
"és ott nem teremtett ennyi bolygót csak amit ír napot, holdat, csillagokat és az egek fölött vizek vannak nem az űr."
Akkor most a nap a vízben úszkál? Nem problémás ez egy napnak? Tudod mert tűz meg víz azok annyira nem jönnek ki jól.
légballonok léteznek de a másik egyértelmü hogy nem.
Azért nem látod mert messze vannak tőled több kilométerre.
Na de voltál már az ürben? Amig csak az a pár ember jut ki akit a tv mutogat addig csak mese az egész.
"Akkor most a nap a vízben úszkál? Nem problémás ez egy napnak? Tudod mert tűz meg víz azok annyira nem jönnek ki jól."
Nem, a Biblia egyértelmüen leirja hogy az egek fölött van a viz tehát a nap egyértelmüen alatta van és nem az űrben valahol távol.
"Azért a víz az úr! "
Ezt Petőfi írta, nem a Biblia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!