Akik majd a Marsra mennek mostanában, bűnt követnek el?
160.
Én egyáltalán nem a szavát kérdőjelezem meg. Pusztán a te értelmezésedet kérdőjelezem meg és mivel nincs semmi bizonyítékod arra hogy jól értelmezed ezért koránt sem biztos hogy az a helyes értelmezés.
#161 Dehogy nem! Azt mondod hogy nincs oszlop miközben OTT IRJA HOGY VAN!
EZT NEM ÉRTELMEZNI KELL HANEM ELHINNI KÜLÖNBEN MIT SEM ÉR AZ EGÉSZ AKKOR
162.
" KÜLÖNBEN MIT SEM ÉR AZ EGÉSZ AKKOR"
A te értelmezésed és nézeteid szerint nem ér semmit akkor az egész. Attól még ez nem lesz így.
Attól még hogy nem szó szerint értelmezik attól még van értelme.
Egyébként tudod mint a nőknél. Ha valamit mondanak akkor valószínűleg az ellenkezője van. Nem szó szerint kell értelmezni amit mondanak hanem amit valójában jelent.
"Ha valamit mondanak akkor valószínűleg az ellenkezője van. Nem szó szerint kell értelmezni amit mondanak hanem amit valójában jelent."
Ez az ige kicsavarása vagy úgy értelmezed ahogy levan irva vagy akkor irj egy saját bibliát hisz Isten szava neked nem játszik / jnem tetszik
138
Igazad van.
Én paleontológusnak tanultam. Majd miután elvégeztem az egyetemet megkerestek. Elmondták hogy minden amit tanultam az pusztán egy mese és életjáradékot ajánlottak azért hogy tartsam a számat és eljátsszam, hogy minden igaz. Ismerek olyanokat akik elszoktak menni ásatásokra is. Ők plusz pénzt kapnak ezért és cserébe még utazhatnak is. De közben az egész csak egy kincskeresős, színészkedős játék. Már előre eldöntötték hogy hol, ki, mit, mikor fog megtalálni. El ássák jóval előtte a jó kis hamisítványokat. Majd jövünk mi és kiássuk. Közben pedig nagyokat csodálkozzunk mintha nem tudtuk volna előre hogy mi is lesz. Bár halottam már olyanról hogy volt aki nem tudta mit fog találni. De ez már csak részlet kérdése. Nem mondták el neki. De ha tudtam volna hogy így mennek a dolgok akkor elmentem volna a NASA-hoz takarítónak aztán 2 hét múlva felmondtam volna és a hallgatásért kapott pénzből el éldegéltem volna kényelmesen. Bár így is jól élek. Néha el kell játszanom hogy nem kamu minden és közben jó fizetést kapok.
Azért írom le most ezt mert engem nagyon földhöz vágott mikor elmondták az igazságot. Arra is gondoltam hogy elmegyek valamelyik újsághoz vagy csatornához de ők is le vannak fizetve. Nem adták volna ki. Ezenfelül ki tudja mit tettek volna velem ha nem egyezek bele. Jobb volt elfogadni a pénzt és lenyelni a sértettségemet. Hosszú éveken át keményen tanultam, vártam az izgalmas ásatásokat a semmiért.
Örülök hogy nem tudtak meggyőzni a tudatlanok. Ezért is éreztem úgy, hogy meg kell neked írnom ezt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!