Akik majd a Marsra mennek mostanában, bűnt követnek el?
89.
Én nem állítottam hogy ki lehet jutni. Te jössz mindenféle légből kapott ballunokkal és sugárzással amiket nem tudsz bizonyítani.
Ott vannak a kérdéseim továbbra is a 85. , 83., ...
Nem válaszoltad meg a kérdéseket mert csak hazudsz. Most is csak eltereled a szót az űrrel amit fel sem hoztam. Az idézeteid is engem igazolnak. Tereled a szót mert nem hiszed amit írsz és csak hazudozol.
#91 légballonok a felhők között vannak nem az ürben és azért nem látod mert messze van tőled.
Na de voltál már az ürben? Amig csak az a pár ember jut ki akit a tv mutogat addig csak mese az egész.
92.
Sosem állítottam hogy bárki járt az űrben. Én nem jártam az űrben.
Azonban felhőtlen időben sem látni a ballunokat pedig még a felhők felet repülő utasszállítókat is látom a földrűl.
Azért nem látom a ballunjaidat mert is csak hazugság mint az űr utazás. Te is csak azt próbálod bemesélni mindjárt hogy azért nem látom mert nagyon, nagyon magasan vannak. Ha annyira magasan lenének akkor pedig már az űrben lennének. Amiről meg tudjuk hogy nem lehet.
De ezt te is tudod. Mert a bibliában sem írják a ballunjaidat. A sugárzásodat se írják a bibliában.
Arra se válaszoltál csak megint jöttél az űrben mászkálós izéddal hogy tereld a szót. Mert képtelen vagy leállni a hazudozással. Keres fel egy démonűzőt. Bár amennyit itt hazudol mindenféle láthatatlan , fent repülő ballunokról és SUGÁRZÁSRUL már lehet téged űzne el a világbul te démon.
#94 "Azonban felhőtlen időben sem látni a ballunokat pedig még a felhők felet repülő utasszállítókat is látom a földrűl."
Azok a ballonok több kilométerre vannak tőled azok viszik a tv adást ezért nem látod őket.
Na de voltál már az ürben? Amig csak az a pár ember jut ki akit a tv mutogat addig csak mese az egész.
95.
Olvasni tudni kéne.
"Sosem állítottam hogy bárki járt az űrben. Én nem jártam az űrben."
Továbbra is tereled a szót. Mondtam hogy azzal a hazugsággal jössz majd hogy az űrben vannak a ballunok. Sugárzásról még most sem írtál semmit.
Az űrben lévő témát is megint csak felhánytorgatod mert terelni próbálod a dolgokat mert tudod hogy lebuktál. Mert csak egy kis hazug vagy. Minden válaszoddal amikor nem adsz választ a kérdéseimre és csak tereled a szót csak ezt bizonygatod. Csak egy hazug vagy aki olyan dolgokat terjeszt amiben nem hisz.
94. voltam. De idáig már úgy sem olvasod el csak megint jössz majd azzal hogy voltál már az űrben? Pedig már válaszoltam rá. De ha foglalkoznál vele akkor keresned kéne mást amivel terelheted a szót hogy tovább hazudozhass még egy kicsit.
#96 Nem az űren hanem az égen felhőkben és azért nem látod őket mert nagyon messze van tőled ahogy szinte mindenkitől.
97.
Sugárzásról még mindig egy szót sem szóltál.
Arról nem is beszélve hogy a rejtélyes ballunjaidat se látta senki és a biblia sem ír róluk.
A szót próbálod továbbra is terelni az űrben utazós témával mert csak hazudsz. Meg mondtam. Azért nem válaszolsz a kérdésekre továbbra sem és azért tereled a szót mert nem hiszed el amit írsz és csak hazudsz.
#97 Azért nem látod mert messze vannak tőled több kilométerre.
99.
Ez pont olyan mint az űrutazás így. Nem látjuk csak mondja valaki. A biblia nem írja. Csak egy hazug állítja akkor miért lenne igaz?
"Sugárzásról még mindig egy szót sem szóltál."
"A szót próbálod továbbra is terelni az űrben utazós témával mert csak hazudsz. Meg mondtam. Azért nem válaszolsz a kérdésekre továbbra sem és azért tereled a szót mert nem hiszed el amit írsz és csak hazudsz."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!