Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Akik majd a Marsra mennek...

Akik majd a Marsra mennek mostanában, bűnt követnek el?

Figyelt kérdés
Onnan nem lehet visszajönni és aki megy az tudja öngyilkosság. Vagy éhen, szomjan hal vagy megfullad vagy leesik egy oromról. Vagy begolyózik, mert ott kisebb a napfény és csak vörös sivatagot lát.
2021. okt. 12. 12:47
 151/167 anonim ***** válasza:

150.

Van bizonyítékod arra hogy szó szerint kell értelmezni benne mindent?

Írj valahol a biblia hogy szó szerint értelmez mindent ami benne van?

Mert ha nem akkor az a te FELTÉTELEZÉSED hogy azt szó szerint kell értelmezni így az is csak egy bele magyarázás lesz.

2021. okt. 15. 10:01
 152/167 anonim ***** válasza:
#151 Ehhez nem kell bizonyiték ha nem értelmezed szószerint akkor bele tudsz magyarázni mindent és megmásitod Elohim szavát a saját károdra.
2021. okt. 15. 10:11
 153/167 anonim ***** válasza:

151.

De nem tudhatod hogy ő azt szó szerint értette -e.

Így pedig lehet hogy pont te másítod meg az ő szavát aminek a terjesztésével elterelsz másokat a helyes értelmezéstől így pedig bűnbe viszed őket és magad.

2021. okt. 15. 10:13
 154/167 anonim ***** válasza:
152*
2021. okt. 15. 10:13
 155/167 anonim ***** válasza:

Ehhez nem kell bizonyiték ha nem értelmezed szószerint akkor bele tudsz magyarázni mindent és megmásitod.

Az másitja meg aki belemagyaráz minden marhaságot. Elohim azt irja hogy oszlopok tartsák meg a földet erre te jösz azzal hogy nincsenek oszlopok szóval ki is a hazug??

2021. okt. 15. 10:17
 156/167 anonim ***** válasza:

155.

"azt irja hogy oszlopok tartsák meg a földet "

Igen azt írja. De nem tudod bizonyítani hogy azt jelenti. Tehát csak feltételezed hogy jól értelmezed mert úgy véled az a valószínübb.

De ez nem jelenti hogy igazad is van.

2021. okt. 15. 10:23
 157/167 anonim ***** válasza:
#156 Te nem tudod bizonyitani hogy ez nem igy van. Hazuggá akarod tenni a Teremtődet...
2021. okt. 15. 10:26
 158/167 anonim ***** válasza:
#156 Bocsi de inkább teremtőnek hiszek mint neked és az ő szava SZENT
2021. okt. 15. 10:27
 159/167 anonim ***** válasza:

#157 "Te nem tudod bizonyitani hogy ez nem igy van. Hazuggá akarod tenni a Teremtődet..."

Azzal hogy én nem tudom bizonyítani azzal nem bizonyítod a saját igazadat. Jól mondod nem tudom bizonyítani ahogyan te sem. De én nem is állítottam hogy biztosan igazam van.

Tehát vég eredményben majd kiderül hogy mi az igaz. Addig azonban lehet bűnt követsz el ezek terjesztésével.

2021. okt. 15. 10:34
 160/167 anonim ***** válasza:
#159 Te a Teremtő szavát kérdőjelezed meg ami sátáni mentalitás
2021. okt. 15. 10:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!