Akik majd a Marsra mennek mostanában, bűnt követnek el?
Figyelt kérdés
Onnan nem lehet visszajönni és aki megy az tudja öngyilkosság. Vagy éhen, szomjan hal vagy megfullad vagy leesik egy oromról. Vagy begolyózik, mert ott kisebb a napfény és csak vörös sivatagot lát.2021. okt. 12. 12:47
33/167 anonim válasza:
Mindegy mire használod, a sátán eszközét használod.
Nem ítélkeztem, Jézus mondta, hogy az ördög az atyátok.
34/167 anonim válasza:
#33 De ítélkezel, ez egy ítélet az ember fölött. Ne ítélj hogy ne ítéltess!
35/167 anonim válasza:
#33 Ha másokat sátán fattyazol nézz tükörbe hogy neked mekkora gerenda van a szemedbe és hogy te tökéletes vagy e már nincs e bűnöd?
36/167 anonim válasza:
#33 Majd ha bűntelen leszel mint Jézus akkor lesz jogod másokat sátán fattyazni de addig inkább csendben maradnék a helyedben...
37/167 anonim válasza:
#33 Ha ez a sátán eszköze akkor minek írsz még ide? Amúgy ez az eszköz létezik nem úgy mint a marsi expedició amiről messziről leró hogy kamu
38/167 anonim válasza:
Továbbra sem ítélkezem, csak elmondtam, hogy Jézus minek tart titeket, ahogy minden képmutató és hazug ember ennek tart.
39/167 anonim válasza:
#33 Nem mellesleg mindenki "sátán fattya" aki már csak egy kis parancsolatot is megszeg szóval ne játszd itt a képmutatót álszentet mert nem áll jól
40/167 anonim válasza:
#38 De ez ítélet mert rám ragasztod közben nem is ismersz. Szerintem inkább nézz tükörbe-!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!