Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Párom lànya direkt elénk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom lànya direkt elénk szervezte az esküvőjét. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy eve szervezzuk az eskuvonket a parommal, amugy van mar egy 3 eves kislanyunk. Ugy gondoltuk osszehazasodunk, mert nagyon jo a kapcsolatunk. Neki van egy nagy lanya 22 eves. Hat nagyon nem tetszett neki az otlet, hogy ko egybekelunk. Mondhatni az irigyseg az arcara kiult. Most majusban lesz az eskuvonk, erre egy hete bejelentette, hogy ok aprilisban osszehazasodnak a parjaval. Hideg zuhanykent ert… annyira benn vagyok a mi eskuvonk szervezeseben, hogy megmondom oszinten nekem ez annyira roaszul esett, mintha elakarna venni az oromunket, hogy az apja az ovevel foglalkozzon.. allandoan a sajat eskuvojerol beszel neki.. Megmondom oszintem hogy haragszom, mert igazan megvarhattak volna mig lemegy az eskuvonk, es tehettek volna utana ezt. Ugy erzem elakarja a lany venni a boldogsagomat, a pillanatot, hogy a parom velem foglalkozhasson es az eskuvonkre koncentralhasson. Masreszrol kutyanak nincs kedve eskuvore menni mikor nemsoka a sajatom lesz. Nem az a gond, hogy hazasodni akarnak, de illett volna megvarni mar a mi eskuvonket, mert tudjak jol hogy szervezzuk egy ideje, direkt elé beszerveztek ezt erzem. És menjek el es vagjak jo pofat, mintha orulnek…. Most lehet onzonek tunok, de nekem ez akkor is rosszul esik.
tegnap 07:54
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
84%
Tyúkper.
tegnap 07:57
 2/30 anonim ***** válasza:
86%
Igen, önzőnek tűnsz. Nőj fel. Valószínűleg az ilyen hozzáállásod miatt nem bír téged a kiscsaj. Ráadásul egy hónap lesz a két esemény között, nem csak egy hét. Tudnod kéne helyén kezelni.
tegnap 08:15
 3/30 anonim ***** válasza:
91%
Miért ért hideg zuhanyként? Nem aznapra szervezte amikorra ti is, hanem egy hónappal korábbra. Tehát az égvilágon semmi hátrányod nem származik belőle, csak csinálod a műbalhét.
tegnap 08:43
 4/30 anonim ***** válasza:
91%

Most akkor ki is az, aki nem örül a másik esküvőjének?

Igen, önző vagy. És kissé éretlen.

tegnap 08:45
 5/30 anonim válasza:
86%
Minek kezdtél egy olyan pasival akinek van már egy gyereke ha egy ilyen szituációt sem tudsz megfelelően kezelni?
tegnap 09:01
 6/30 A kérdező kommentje:

Bezzeg ha en csinaltam volna ezt en lennek a szemet mostoha…

A lany nagyon ellenseges velem alapbol, tudom hogy direkt csinalta az egeszet, es az apjanak sem tetszik, hogy ezt muveli, mivel ismeri a lanyat es tudja jol, hogy direkt beszerveztek elenk, hogy nehogymar rolunk szoljon valami. Annyi tisztelet lehetett vna az apja felé(nem felem) hogy megvarja mig lezavarjuk az eskuvonket es utana tudtunk volna az ovejukre koncentralni, meg segitettem is volna neki a szervezesben szivesen, de ez annyira askalodos, irigykedos dolog amit lemuvel, hogy nem tudok kedves lenni bocsanat.

tegnap 09:13
 7/30 anonim ***** válasza:
86%

"Bezzeg ha en csinaltam volna ezt en lennek a szemet mostoha…"

Ezen a gyerekes reakción meg sem lepődöm már.

Egyébként ha annyira utál téged, hogyan akartál volna segíteni nekik? Meg most szerinted ő igényelte volna ezt?

Vab egy hároméves gyereketek, ezek szerint eddig nagyon ráértetek, nekik meg lehet, hogy jött egy hirtelen ötlet. Talán irigyled, hogy más képes ennyire spontán döntéseket hozni?

tegnap 09:18
 8/30 A kérdező kommentje:
Nem irigylem, csak most hogy a mienk kozeleg es ha ne adj isten szoba hozzuk az eskuvot leri az arcarol az irigyseg, persze spontan otlet igen, rettentoen irigylem a spontan otletet. Nekem egyszeruen rosszul esik ez az egesz, mert folyton ez megy, rolam nyilvan nem szolhat semmi 5 percig sem, neki folyton kozeppontban kell lennie. Eddig nemvolt idonk es alkalmunk eskuvot szervezni mert voltak mas csaladi gondok sajnos, most alakult ugy, hogy tudunk egy nagy lagzit csinalni, elis kezdtuk idoben szervezni. De ha magambol indulok ki en nem csinaltam volna ezt még egy baratnovel sem, hogy nemsoka itt az eskuvoje es ele szervezem a sajatomat, mert ez bunkosag. Ő ezt az apjaval muveli, es az apjanak is szarul esik. Nyilvan ő is most a sajatjaval szeretett vna foglalkozni atadni magat ennek az oromnek. Aztan lett volna alkalom arra, hogy oruljunk az ovejuknek, csak ez igy kicsit gáz szerintem.
tegnap 09:23
 9/30 A kérdező kommentje:
Ja es mar kijelentette az apjanak hogy jo lenne ha segitene anyagilag, mert nem nagyon van penz… na most mikor benne vagyunk a sajatunk szervezeseben, nem hianyzik az a plusz koltseg is. Az egesz szandekos es rosszinudalu dolog tole.
tegnap 09:26
 10/30 anonim ***** válasza:
78%

Ha az apja nem csinál semmit, akkor neked meg nem szabad semmit sem csinálni. Mint többen írják, az egy hónap köztes időre értelmes ember nem mondja, hogy eléd meg mögéd. Ehhez kéne tartanod magadat.

Bár a pasi helyében én elhagytalak volna már rég, ha ennyire kevés agyi kapacitásod és ennyire sok rosszindulatod van. Ehhez is kéne tartanod magadat. :D

tegnap 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!