Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom lànya direkt elénk szervezte az esküvőjét. Mit
tegyek?
Figyelt kérdés
Egy eve szervezzuk az eskuvonket a parommal, amugy van mar egy 3 eves kislanyunk. Ugy gondoltuk osszehazasodunk, mert nagyon jo a kapcsolatunk. Neki van egy nagy lanya 22 eves. Hat nagyon nem tetszett neki az otlet, hogy ko egybekelunk. Mondhatni az irigyseg az arcara kiult. Most majusban lesz az eskuvonk, erre egy hete bejelentette, hogy ok aprilisban osszehazasodnak a parjaval. Hideg zuhanykent ert… annyira benn vagyok a mi eskuvonk szervezeseben, hogy megmondom oszinten nekem ez annyira roaszul esett, mintha elakarna venni az oromunket, hogy az apja az ovevel foglalkozzon.. allandoan a sajat eskuvojerol beszel neki.. Megmondom oszintem hogy haragszom, mert igazan megvarhattak volna mig lemegy az eskuvonk, es tehettek volna utana ezt. Ugy erzem elakarja a lany venni a boldogsagomat, a pillanatot, hogy a parom velem foglalkozhasson es az eskuvonkre koncentralhasson. Masreszrol kutyanak nincs kedve eskuvore menni mikor nemsoka a sajatom lesz. Nem az a gond, hogy hazasodni akarnak, de illett volna megvarni mar a mi eskuvonket, mert tudjak jol hogy szervezzuk egy ideje, direkt elé beszerveztek ezt erzem. És menjek el es vagjak jo pofat, mintha orulnek…. Most lehet onzonek tunok, de nekem ez akkor is rosszul esik.
"direkt beszerveztek elenk, hogy nehogymar rolunk szoljon valami."
A ti esküvőtök fog rólatok szólni, az övék meg róluk. Mi ebben olyan bonyolult?
tegnap 09:33
12/34 anonim válasza:
"na most mikor benne vagyunk a sajatunk szervezeseben, nem hianyzik az a plusz koltseg is"
Most akkor a lánnyal van bajod, vagy hogy egy olyan embernek szültél gyereket, aki képtelen nemet mondani?
Ja, 5 percig semmi nem szól rólad, de azért lesz egy esküvőd, meg ott a Te családod, aki majd téged ünnepel...
Komolyan, alig tudom elhinni, hogy egy felnőtt nővel beszélek.
tegnap 09:39
13/34 anonim válasza:
Nekem is eléggé gyerekesnek tűnik a hisztid, de OK, legyen: tegyük fel hogy a lány tényleg direkt, azért hogy veletek kiszúrjon egy hónappal a tiétek elé szervezte az esküvőjét.
Ha a helyedben lennék és valóban az lenne a helyzet, hogy a lány csak bosszantani akar bennünket, akkor mosolyogva végigcsinálnám - egyrészt így nem jön be a számítása, másrészt később nem lesz min hisztériáznia a leányzónak.
Ami az anyagi segítséget illeti: nem vagy az apja a csajnak, ha a párod úgy véli hogy segíteni akar, akkor adni fog pénzt. Másrészről: el is beszélgethet a lányával, hogy olyan esküvőt és lagzit szervezzenek, amilyenre van pénzük. MIllió és egy poszt van itt az oldalon arról, hogy nem muszáj fényes, nagy esküvő és lakodalom, ha nem futja rá, másrészt: aki fizet, az diktál :)
tegnap 09:42
14/34 anonim válasza:
Vihar a biliben.
tegnap 09:47
15/34 anonim válasza:
Én is azt nem értem, hogy ha még ha valaki szándékosan rosszat akar neked, akkor neked miért kötelező rosszul érezned magad? Az, hogy most ezt rosszul dolgozod fel, az egyedül a Te hibád.
tegnap 09:51
16/34 A kérdező kommentje:
Kedves utolso!
Lehet igazad van. Én erzem, hogy milyen szandek van ebben a lanyban. Latom az arcat, ahogy esetleg az apja beszel az eskuvonkrol, en sosem szoktam, mert tudom, hogy ő milyen. Egyszeruen nemis kell ezzel foglalkoznom, tudomasul veszem es kesz… nem hagyom, hogy elrontsa a kedvem es a hangulatomat. Majd jo pofat vagok hozza es kesz.
tegnap 10:35
17/34 anonim válasza:
De mi kéne hogy elrontsa egyáltalán a kedved? Mi köze az egésznek a ti esküvőtökhöz? Mit befolyásol hogy ők már egy hónappal korábban egybekelnek?
Nem látom hogy eleve milyen alapod lenne bármi felháborodásra.
tegnap 10:37
18/34 A kérdező kommentje:
Hat pl hogy csomo mindenkit meghivnak akiket miis meghivtunk, illetve most osztjuk a meghivokat, erre rakezdik ok is osztani… ez annyira kellemetlen. Az egesz szitu kellemetlen, hogy igy egybeesik majdhogynem. Az ismerosok elott is. Az apjat is allandoan hivogatja az eskuvoje miatt, nem ertem miert nem az anyjat hivja… ezzel is csak az a celja, hogy rola szoljon ez az idoszak es nehogymar az apja a sajatjaval foglalkozzon. Sajnos irigy egyszeruen. Mikor az ember az eskuvojet szervezi akkor probalja megelni a pillanatot, a szervezes is egy jo idoszak. De elrontja, mert rola kell szoljon most is minden. Nem akarok ebben az idoszakban mas eskuvojerol beszelni es masera koncentralni, elmennem nyilvan muszaj, de nagyon nem kivanatos esemeny ez most igy nekem, ezvan
tegnap 11:01
19/34 anonim válasza:
Szerintem igazad van. De ne hagyd, hogy ez elrontsa a ti esküvőtöket. Szervezd tovább és élvezd minden percét.
tegnap 11:07
20/34 anonim válasza:
Tehát te azt képzeled hogy körülötted kéne forogjon minden már az esküvőd előtt egy hónappal is, és arra irigykedsz hogy lesz egy nap, ami épp másról fog szólni? Az igen...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!