Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom lànya direkt elénk szervezte az esküvőjét. Mit
tegyek?
Figyelt kérdés
Egy eve szervezzuk az eskuvonket a parommal, amugy van mar egy 3 eves kislanyunk. Ugy gondoltuk osszehazasodunk, mert nagyon jo a kapcsolatunk. Neki van egy nagy lanya 22 eves. Hat nagyon nem tetszett neki az otlet, hogy ko egybekelunk. Mondhatni az irigyseg az arcara kiult. Most majusban lesz az eskuvonk, erre egy hete bejelentette, hogy ok aprilisban osszehazasodnak a parjaval. Hideg zuhanykent ert… annyira benn vagyok a mi eskuvonk szervezeseben, hogy megmondom oszinten nekem ez annyira roaszul esett, mintha elakarna venni az oromunket, hogy az apja az ovevel foglalkozzon.. allandoan a sajat eskuvojerol beszel neki.. Megmondom oszintem hogy haragszom, mert igazan megvarhattak volna mig lemegy az eskuvonk, es tehettek volna utana ezt. Ugy erzem elakarja a lany venni a boldogsagomat, a pillanatot, hogy a parom velem foglalkozhasson es az eskuvonkre koncentralhasson. Masreszrol kutyanak nincs kedve eskuvore menni mikor nemsoka a sajatom lesz. Nem az a gond, hogy hazasodni akarnak, de illett volna megvarni mar a mi eskuvonket, mert tudjak jol hogy szervezzuk egy ideje, direkt elé beszerveztek ezt erzem. És menjek el es vagjak jo pofat, mintha orulnek…. Most lehet onzonek tunok, de nekem ez akkor is rosszul esik.
Kérdező, hagyd. Látod a válaszokat. Itt mindenki szerint teljesen természetes, hogy 22 éves csitri nagy csinnadrattával férjhez megy, csak azért, hogy egy héttel megelőzzön titeket.
Igen, ha Te csinálnád, akkor egy rohadék gonosz mostoha lennél.
Nyugi, a lányék válópere is meglesz egy éven belül, nem csak az esküvőjük.
tegnap 09:52
32/36 anonim válasza:
Milyen egy hétről beszélsz 31-es? Meg mi az, hogy egy 22 éves csitri? Ennyi erővel a kérdező meg vénlány, mert 40 éves és még mindig hajadon.
tegnap 10:02
33/36 anonim válasza:
Hagyd, ez egy patkány. Az egy hónapnyi köztes időt egy héttel helyettesíti, a rosszindulatnak megfelelően, hátha valaki elhiszi.
tegnap 10:22
34/36 anonim válasza:
Én speciel ha a lány helyében lennék, inkább őszre szerveztem volna, de ez így olyan, mintha direkt meg akarta volna előzni. Nehogy már a mostoha örüljön magának...
tegnap 15:57
35/36 anonim válasza:
emberek, itt egyesek szerint tényleg rendben van, hogy egy negyven pluszos nő úgy nyavít, mint zsuzsika az oviban, amikor megtudta, hogy julcsinak is februárban van a szülinapja és így nem az övé lesz az egyedül buli a hónapban?
kérdező, te tényleg nem érzed milyen nevetséges, visszamaradott és figyeleméhes hisztis kislány vagy? értem hogy kezdenek ráncaid nőni, de ettől nem leszel felnőtt, ha úgy viselkedsz mint egy ötéves.
tegnap 20:13
36/36 anonim válasza:
31-es, a 22 éves az FELNŐTT NŐ, nem "csitri", már bocs. Jó, hogy nem kislány.
És itt egyedül a nyávogó, hisztiző kérdező a problémás, aki 40 éves létére úgy vergődik mint egy hülyegyerek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!