Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Párom lànya direkt elénk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom lànya direkt elénk szervezte az esküvőjét. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy eve szervezzuk az eskuvonket a parommal, amugy van mar egy 3 eves kislanyunk. Ugy gondoltuk osszehazasodunk, mert nagyon jo a kapcsolatunk. Neki van egy nagy lanya 22 eves. Hat nagyon nem tetszett neki az otlet, hogy ko egybekelunk. Mondhatni az irigyseg az arcara kiult. Most majusban lesz az eskuvonk, erre egy hete bejelentette, hogy ok aprilisban osszehazasodnak a parjaval. Hideg zuhanykent ert… annyira benn vagyok a mi eskuvonk szervezeseben, hogy megmondom oszinten nekem ez annyira roaszul esett, mintha elakarna venni az oromunket, hogy az apja az ovevel foglalkozzon.. allandoan a sajat eskuvojerol beszel neki.. Megmondom oszintem hogy haragszom, mert igazan megvarhattak volna mig lemegy az eskuvonk, es tehettek volna utana ezt. Ugy erzem elakarja a lany venni a boldogsagomat, a pillanatot, hogy a parom velem foglalkozhasson es az eskuvonkre koncentralhasson. Masreszrol kutyanak nincs kedve eskuvore menni mikor nemsoka a sajatom lesz. Nem az a gond, hogy hazasodni akarnak, de illett volna megvarni mar a mi eskuvonket, mert tudjak jol hogy szervezzuk egy ideje, direkt elé beszerveztek ezt erzem. És menjek el es vagjak jo pofat, mintha orulnek…. Most lehet onzonek tunok, de nekem ez akkor is rosszul esik.
tegnap 07:54
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
78%

#18: na, azért néhány dolog.

1. Ha csak most osztjátok a meghívókat, akkor a tiétek is csak most "hivatalos".

2. Mi akadályoz meg abban, hogy megéld az esküvődet?

3. Gondolod, ő nem akarná "megelni a pillanatot"? Akkor ő miben más?

4. Arról miért nem az apja tehet, ha nem tud határt szabni?

Azért eléggé hihetetlen, hogy ez pusztán egy "prank", amibe még a vőlegénye is belemegy. Meg azért nézzük reálisan az ő oldaláról: én is más súllyal kezelnék egy esküvőt, ami már MÁSODIK apámnak, ráadásul évekkel követi a gyerekvállalást. Nyitott vagyok, de nem tudom annyira komolyan venni az ilyet.

Annak idején a mi esküvőnk is hasonló időzítéssel történt: egy komoly műtéten voltam túl, és meg úgy voltam vele, mire várjunk? Mi is áprilisra kaptunk időpontot. Közben iserősöknek meg "mindig valami közbejött". Mi úgy voltunk, nem csináljuk ezt.

tegnap 11:10
 22/34 anonim ***** válasza:
23%

Sajnos az benne van a pakliban, hogy sokan nem tudnak elmenni egymás után két esküvőre. Így a tiéteket fogják kihagyni, mert az a második. Már csak ezért is egyértelműen illetlen volt így szervezniük.

Én biztosan nem mennék hozzá olyan tutyi mutyi férfihoz, aki ezért nem szól a lányának és nem tudja lerendezni vele.

tegnap 11:11
 23/34 anonim ***** válasza:
67%
Te is önző vagy és a kislány is.
tegnap 12:22
 24/34 anonim ***** válasza:
65%

Ennek a kérdésnek mi köze a valláshoz?

Másrészt ezt a kérdést egy felnőtt nő írta ki? Házasodni se kéne ilyen gyermeteg gondolkodással...

tegnap 12:54
 25/34 anonim ***** válasza:
18%

gondolom ő a pár évvel idősebb "mostohaanya", aki ugyan tisztában van vele hogy szétbszott egy családot, de lássuk b hogy fontosabb hogy legyen tünci esküvő és mindenki őt imádja...

kérdező, csak hogy tovább hisztizhess sértődött ötéves módjára, öt esküvőre megyek idén tavasszal, és mindegyiken magasan le lesz szrva a te kis szuperfontos bulikád.

tegnap 15:21
 26/34 A kérdező kommentje:

Nem talalt. Nen en basztam szet a csaladot, hanem mar akkor elvaltak a paromek mikor a kislany 2 eves volt…..

és 40 eves vagyok bocsi! Szoval nem nem jott be a tipped kedves!

tegnap 18:25
 27/34 anonim ***** válasza:
66%

40 éves vagy és ennyire gyerekes? Elsőre azt gondoltam,hogy azért vagy kiakadva,mert aznapra vagy előtte egy héttel lesz,de ez egy hónap.Lépj túl rajta, mert a következő 20-30 évben is az apja miatt kapcsolatban lesztek.

Nekünk és a párom testvérééknek is egy szezonban volt az esküvő (nekik volt előbb), mégse éreztem azt,hogy ezzel bármit is elvennének tőlünk,vagy én tőlük.Ettől egy rokon se várta kevésbé a miénket.

tegnap 19:38
 28/34 anonim válasza:
62%
Megkérdeztél bárkit is hogy rajtad kívül érdekel-e a te (hozzáteszem felesleges) rongyrázásod bárkit is? A meghívottak illemből elmennek ugyan de magasan lesz.rják amúgy.
tegnap 19:39
 29/34 anonim ***** válasza:
60%

Szánalmas a vergődésed 😁 Miért kellene bárkihez igazodnia? Ezt esküvő előtt álló nőként kérdezem.

Szrom le, ki mikor házasodik a családban, mi xy dátummal és akinek nem tetszik, nem jön el.

tegnap 23:21
 30/34 anonim ***** válasza:
61%
Oké hogy bajotok van egymással, de ezt az esküvőjére illene félretenni. Csak nem fog sorban állni meg tologatják a sajátjukat ha nekik is fontos a sajátjuk, már bocs.
ma 00:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!