Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tii bemeritkeztetek már?

Tii bemeritkeztetek már?

Figyelt kérdés
2021. okt. 8. 10:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 A kérdező kommentje:
#19 Te alapból nem érted a Bibliát összevissza hazudozol
2021. okt. 8. 12:46
 22/72 anonim ***** válasza:

"Akkor az ölést és paráználkodást se hagyd ki hisz már ezeket sem kell betartani ... idióta"

Szóval te képmutatásból tértél meg, nem pedig azért, mert gyűlölöd a bűnt. Nem vagyok meglepve. Ezért ragaszkodsz a szombathoz, mert közben a többi cselekedeted meg bűnös. Köszi, hogy bevallottad!

"#19 Te alapból nem érted a Bibliát összevissza hazudozol"

Semmi baj, Napóleonkám!

2021. okt. 8. 12:48
 23/72 A kérdező kommentje:

#22 Az a képmutató aki szerint nincs törvény és már bármit lehet csinálni. Te csinálhatod de engem hagyj ki belőle.

"Ezért ragaszkodsz a szombathoz, mert közben a többi cselekedeted meg bűnös. Köszi, hogy bevallottad!"

Nem vallottam be semmit. Te mondtad hogy a törvény elvan törölve és bármit lehet csinálni hát akkor csináljad de engem hagyj ki belőle te gonosz lény

2021. okt. 8. 12:50
 24/72 anonim ***** válasza:
Mielőtt bemeritkeznél nem ártana ha meg is térnél. :)
2021. okt. 8. 12:52
 25/72 A kérdező kommentje:
#24 Neked is meg kellene mert látom szeretsz gúnyolódni Mózes törvényein.
2021. okt. 8. 12:52
 26/72 anonim ***** válasza:
Én szeretem a törvényt és jónak tartom, de azt tartom magamra kötelezőnek ami minden emberre vonatkozik és nem csak és kizárólag a zsidókra. Ellenben te mindenben be akarsz vágódni a törvény alá ami eretnekség. Pál apostolnak az ilyenekkel volt a legnagyobb harca. Akik a pogányokat arra tanitották, hogy meg kell tartani a Mózes törvényét és körül kell metélkedni. Ha szerinted a szombatot meg kell tartani akkor miért csak Izraelnek mondta el Isten? Ádámnak, Noénak, Ábrahámnak miért nem? Felőlem aki akarja tartsa meg, de ne akarj másokat kárhoztatni aki nem tartja meg és katekizmust csinálni ebből, mert eretnekké válsz.
2021. okt. 8. 13:07
 27/72 A kérdező kommentje:
#26 Szombat nem csak a zsidókra vonatkozik hanem minden egyes élőlényre, amúgyis a Biblia azt irja hogy a zsidó a kiválasztott nép tehát te hogy akarsz üdvözülni gójként?
2021. okt. 8. 13:09
 28/72 anonim ***** válasza:

Újszövetséget olvastad már?

1Tim 4:10 Mert azért fáradunk és szenvedünk szidalmakat, mivelhogy reménységünket vetettük az élő Istenben, aki minden embernek megtartója, kiváltképpen a hívőknek.

1Tim 4:11 Ezeket hirdessed és tanítsad.

2021. okt. 8. 13:12
 29/72 A kérdező kommentje:
#28 Ez hol irja hogy a Szombat elett törölve és csak zsidóknak kell betartani? :-)
2021. okt. 8. 13:13
 30/72 anonim ***** válasza:

Azt pedig hol irja, hogy a pogányoknak meg kell tartani?

Egy helyet legalább mutass. :)

Ezt Pál apostol a pogány hivőknek irta:

Kol 2:16 Senki azért titeket meg ne ítéljen evésért, vagy ivásért, avagy ünnep, vagy újhold, vagy szombat dolgában:

Kol 2:17 Melyek [csak] árnyékai a következendő dolgoknak, de a valóság a Krisztusé.

Se az ünnepek, se a szombat, se az étkezés nem tartozik az újszövetségi Istentiszteletbe, hanem Krisztushoz kell ragaszkodni aki az üdvözitőnk és Urunk.

2021. okt. 8. 13:27
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!