Tii bemeritkeztetek már?
"Akkor az ölést és paráználkodást se hagyd ki hisz már ezeket sem kell betartani ... idióta"
Szóval te képmutatásból tértél meg, nem pedig azért, mert gyűlölöd a bűnt. Nem vagyok meglepve. Ezért ragaszkodsz a szombathoz, mert közben a többi cselekedeted meg bűnös. Köszi, hogy bevallottad!
"#19 Te alapból nem érted a Bibliát összevissza hazudozol"
Semmi baj, Napóleonkám!
#22 Az a képmutató aki szerint nincs törvény és már bármit lehet csinálni. Te csinálhatod de engem hagyj ki belőle.
"Ezért ragaszkodsz a szombathoz, mert közben a többi cselekedeted meg bűnös. Köszi, hogy bevallottad!"
Nem vallottam be semmit. Te mondtad hogy a törvény elvan törölve és bármit lehet csinálni hát akkor csináljad de engem hagyj ki belőle te gonosz lény
Újszövetséget olvastad már?
1Tim 4:10 Mert azért fáradunk és szenvedünk szidalmakat, mivelhogy reménységünket vetettük az élő Istenben, aki minden embernek megtartója, kiváltképpen a hívőknek.
1Tim 4:11 Ezeket hirdessed és tanítsad.
Azt pedig hol irja, hogy a pogányoknak meg kell tartani?
Egy helyet legalább mutass. :)
Ezt Pál apostol a pogány hivőknek irta:
Kol 2:16 Senki azért titeket meg ne ítéljen evésért, vagy ivásért, avagy ünnep, vagy újhold, vagy szombat dolgában:
Kol 2:17 Melyek [csak] árnyékai a következendő dolgoknak, de a valóság a Krisztusé.
Se az ünnepek, se a szombat, se az étkezés nem tartozik az újszövetségi Istentiszteletbe, hanem Krisztushoz kell ragaszkodni aki az üdvözitőnk és Urunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!