Tii bemeritkeztetek már?
Figyelt kérdés
2021. okt. 8. 10:58
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
16 szavazat
1/72 anonim válasza:
Igen, de már nem vagyok keresztény.
2/72 A kérdező kommentje:
#1 Miért? Mi történt?
2021. okt. 8. 11:10
3/72 anonim válasza:
Az történt, hogy nem nekem való a kereszténység. Nem hiszek már benne egyébként sem. Elpazarolt időnek tartom az ottani szolgálatomat.
4/72 A kérdező kommentje:
#3 Van benne logika, lehet tényleg a Yahuah utjának van igaza meg az adventistáknak
2021. okt. 8. 11:14
5/72 anonim válasza:
Pont az adventistáktól jöttem el.
6/72 A kérdező kommentje:
de az adventisták nem keresztények
2021. okt. 8. 11:15
7/72 anonim válasza:
Kereszténynek éppenséggel azok, bár a teológiai tanításaikat lehet vitatni.
8/72 anonim válasza:
Én is bemerítkeztem és én is adventista voltam, de az adventista tévteológia miatt nem fogom Krisztust elhagyni.
Adventisták keresztények, csak ó és újszövetség mixben élnek, és ezáltal nem öröm az életük, mert nem élvezik a kegyelem áldását. A törvény, ami alá hibásan visszatuszkolják magukat, mindig kifejti a hatását náluk
9/72 A kérdező kommentje:
#8 Szombat betartása miota egy nehéz dolog? Ez nem törvény ezt a teremtő parancsolta nekik
2021. okt. 8. 11:27
10/72 anonim válasza:
"#8 Szombat betartása miota egy nehéz dolog? Ez nem törvény ezt a teremtő parancsolta nekik"
Az adventistáknak? Te minden héten teljesíted a zsidó szombatot? Otthon ülsz, előre elkészített kaját eszel, nem kapcsolsz villanyt, nem nézel tv-t, stb.
És a törvény nem csak a szombatot jelenti.
Szentek szentjében mikor áldoztak a felkent papjaik?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!