Tii bemeritkeztetek már?
Kinek parancsolta a hetednapi Adventistáknak? Egyetlen pogány népnek se parancsolta meg Isten a szombatot.
2Móz 31:13 Te szólj az Izrael fiainak, mondván: Az én szombatjaimat bizony megtartsátok; mert jel az én közöttem és ti köztetek nemzetségről nemzetségre, hogy megtudjátok, hogy én vagyok az Úr, aki titeket megszentellek.
2Móz 31:17 Legyen közöttem és az Izrael fiai között örök jel ez; mert hat napon teremtette az Úr a mennyet és a földet, hetednapon pedig megszűnt és megnyugodott.
Ha jövevény lennél Izraelben egy zsidó házában akkor kellene szombatot tartanod.
"Otthon ülsz, előre elkészített kaját eszel, nem kapcsolsz villanyt, nem nézel tv-t, stb."
Ez nehéz dolog neked? Te a teremtőért nem vagy hajlandó ezekre hanem lusta vagy? Akkor kit követsz valójában?
"Ez nehéz dolog neked? Te a teremtőért nem vagy hajlandó ezekre hanem lusta vagy? Akkor kit követsz valójában?"
Tehát nem tudod tartani. Tudtam
"aki a szombatot nem tartsa az nem Istené hanem a sátánt szolgálja, hisz a szombat egy jel(jelölés) Isten népe és isten között"
így beszél egy sátánista, akir Krisztusról el akarja terelni a figyelmet. A Zsidó levél elég pontosan levezeti, hogy a keresztények "szombatja" Jézus.
Te sérült trollként amúgy sem tudnád a szombatot tartani, és megállapítottad, hogy nem tudsz üdvözülni
"Te a teremtőért nem vagy hajlandó ezekre hanem lusta vagy?"
Hát, ha szombaton bezárkózom a lakásba, attól a szegény rászoruló nem lakik jól.
"hisz a szombat egy jel(jelölés) Isten népe és isten között"
Lássuk mit ír a Biblia jelölésként:
Efézus
1,13 A kiben ti is, minekutána hallottátok az igazságnak beszédét, idvességetek evangyéliomát, a melyben hittetek is, megpecsételtettetek az ígéretnek ama Szent Lelkével
4,30 És meg ne szomorítsátok az Istennek ama Szent Lelkét, a ki által megpecsételtettetek a teljes váltságnak napjára
Jé, milyen érdekes, Isten népének a pecsétje nem a szombat, hanem a Szentlélek.
"így beszél egy sátánista, akir Krisztusról el akarja terelni a figyelmet. A Zsidó levél elég pontosan levezeti, hogy a keresztények "szombatja" Jézus."
Az a sátánista aki megveti a Teremtő törvényeit és látom pont most ezt teszed jó utat a kárhozatba, balfék. :-)
"Lássuk mit ír a Biblia jelölésként:"
Igen lássuk:
Mózes 2. könyve, 31:16 Megtartsák azért az Izráel fiai a szombatot, megszentelvén a szombatot nemzetségről nemzetségre, örök szövetségül.
Mózes 2. könyve, 31:17 Legyen közöttem és az Izráel fiai között örök jel ez; mert hat napon teremtette az Úr a mennyet és a földet, hetednapon pedig megszünt és megnyugodott.
Aki krisztust követi az a szombatot is betartsa mivel ez a Teremtő parancsolata és a Teremtő nagyobb Jézusnál de Jézus is a fia tehát mindkettőnek engedelmeskedni kell vagy mész a pokolba, kapizs?
Ez meg már csak hab a tortán magadféle sátánistáknak.--
28
Aki megveti a Mózes törvényét, két vagy három tanubizonyságra irgalom nélkül meghal;
"" hogy a keresztények "szombatja" Jézus." Ezt hol irja? Ez a saját képzeleted szüleménye ilyet a bibla nem ir."
Zsidó levél 4. fejezet. De te úgysem fogod megérteni :(
"Igen lássuk:
Mózes 2. könyve, 31:16 Megtartsák azért az Izráel fiai a szombatot, megszentelvén a szombatot nemzetségről nemzetségre, örök szövetségül."
Na sikerült magad cáfolni, hisz te is idézted, hogy ez Izrael fiaira vonatkozik, nem pedig a keresztényekre
"Aki megveti a Mózes törvényét, két vagy három tanubizonyságra irgalom nélkül meghal;"
Valahogy nem haltam meg, tehát nem kell szombatot tartani. Sikerült kétszer is cáfolnod magad:)
#19 Pál is Izraelita volt szóval akkor miről beszélünk? Tudsz gondolkodni vagy már luxus?
"Valahogy nem haltam meg, tehát nem kell szombatot tartani. Sikerült kétszer is cáfolnod magad:)""
Akkor az ölést és paráználkodást se hagyd ki hisz már ezeket sem kell betartani ... idióta
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!