Tii féltek hogy elkárhoztok?
Jézus a sérülteket is égetni fogja a tüzben?
HELP
Nem.
Én úgy gondolom, hogy ha normálisan, jó szándékkal élek, akkor ezt egy végtelenül jó isten megfelelően fogja értékelni.
Nem. Sőt, én kifejezetten a pokolba akarok menni. Több az ismerős, a démonok jó fejek. Vehetek egy kellemes, melegfürdőt a tűznek tavában, stb.
Ezzel szemben a menny kb. ilyen lehet: a hívők énekelnek az angyali kórusban, semmi izgalmas, unalom az egész.
1000-szer inkább a kárhozat.
Mindkettő pokol. Sosem tudnék úgy élni az örökkévalóságban, hogy a szeretteim fele a mennyben, a másik fele a pokolban van. Az is elég bizarr lenne, hogy ott keringenének az abortált és halva született csecsemők. Bár már olyan verziót is hallottam, hogy angyalok nevelik fel őket, esetleg várnak az anyjukra a menny kapujában (aki abortáltatta őket), vagy regenerálódik a testük és felnőttek lesznek csecsemő aggyal.
Vannak ám kilátások.
#9 Ha jól tudom eleve elrendelés van szóval az abortált magzatok is szörnyü helyre kerülnek:
28Azt pedig tudjuk, hogy akik Istent szeretik, azoknak minden javukra szolgál, azoknak, akiket elhatározása szerint elhívott. 29Mert akiket eleve kiválasztott, azokról eleve el is rendelte, hogy hasonlókká legyenek Fia képéhez, hogy ő legyen az elsőszülött sok testvér között. 30Akikről pedig ezt eleve elrendelte, azokat el is hívta, és akiket elhívott, azokat meg is igazította, akiket pedig megigazított, azokat meg is dicsőítette.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!