Tii féltek hogy elkárhoztok?
Jézus a sérülteket is égetni fogja a tüzben?
HELP
Te az a kérdező vagy, aki kitalált kérdéseket ír ki, és privátban mocskolódó leveleket írsz.
Amúgy megint tiltották a másik profilodat egy fél órája kb., de úgy látszik, van neked több. Szerintem állítsd le magad most már. Mondtam neked, hogy nem vagy anonim.
Egyszerű a megoldás, több profilról írogatsz, amiket nem egyidőben regisztráltál.
Te vagy az, engem nem versz át.
#68 Nem ismerhetsz fel hisz én nem ő vagyok! Fogd már fel végre ember. SEMMI KÖZÖM HOZZÁ, NEM ÉRTED?
Válaszaidat meg jelentettem mert már megelégeltem a rágalmazásodat. Mindenki kérdése alá oda fogsz írni mert akkor a végén te fogsz repülni innen és nem én.
Jelentgess nyugodtan, ettől függetlenül a véleményem továbbra is fenntartom. Talán majd másik is elgondolkodnak azon miféle ember vagy te.
De mit is lehetne várni egy olyan embertől, aki ilyen bicskanyitogató kérdést tesz fel.
"Jézus a sérülteket is égetni fogja a tüzben?"
Fentebb is megmondták, hogy pszichiáter kellene neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!