Tii féltek hogy elkárhoztok?
Figyelt kérdés
Jézus a sérülteket is égetni fogja a tüzben?
HELP
2021. szept. 30. 07:53
111/183 anonim válasza:
Je suis világi ember. 🤣 Benézted, végig egyházi iskolába jártam, ott is érettségiztem, majd később diplomáztam is. Ismerek olyan lelkészz, aki két perc alatt alázná tudatlanságod rommá. Bár a butaságod egy dolog, legalább ne gondolnád magad okosnak mellé.
113/183 A kérdező kommentje:
#111 Ha a lelkész nem Biblia alapján ítéli meg a dolgokat akkor el kell keseritselek ő is csak a Sátánt szolgálja és nem a Teremtő szavára támaszkodik hanem világi tudományokra
2021. okt. 1. 17:26
114/183 anonim válasza:
Igen, azért figyelheti meg bárki távcsővel és azért görbül a Föld rendesen, mikor felszáll az ember repülőgéppel... Ugye a Balaton se létezik? 🤣
115/183 A kérdező kommentje:
#114 Nem görbül a föld semmilyen téren, sőt mindvégig lapos marad miközben utazol különben leesnél a széléről.
2021. okt. 1. 17:27
116/183 anonim válasza:
Shátán shátán shátán. Azt te szolgálod, nem véletlen volt a lázálmod sem.
117/183 A kérdező kommentje:
#114 akkor akik a föld alján vannak fejjel lefelé vannak? ugye ezt te se gondoltad komolyan. :D kizárt hogy a föld gömbölyü legyen..
2021. okt. 1. 17:28
118/183 anonim válasza:
🤣🤣🤣🤣🤣
Jah, repülőről nagyon nem görbül, pont ezt vettem észre. Jah marhára nem. 🤣
119/183 A kérdező kommentje:
#116 Te szolgálod mivel világi tudományoknak hiszel és nem a Biblia szavának ami a Teremtő szava.
2021. okt. 1. 17:28
120/183 anonim válasza:
Édes Istenem... 🤣 Ez egyre jobb. Hanyadikos vagy, de most komolyan?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!