Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tii féltek hogy elkárhoztok?

Tii féltek hogy elkárhoztok?

Figyelt kérdés

Jézus a sérülteket is égetni fogja a tüzben?

HELP

2021. szept. 30. 07:53
 161/183 A kérdező kommentje:
#161 Ami a világban zajlik erkölcstelen szenny, nem lehet velük azonosulni
2021. okt. 1. 18:26
 162/183 anonim ***** válasza:
94%
Te ne ostobázz senkit ennyi ésszel, vagy ha igen, tudd, mit kockáztatsz ezzel! Gondolkodj inkább azon, miért kaptad azt az üzenetet, amit!
2021. okt. 1. 18:26
 163/183 anonim ***** válasza:
100%
Annyit mondtam, hogy nem mindenki akar eleve gyereket, és az állatvilágban is van homoszexualitás.
2021. okt. 1. 18:27
 164/183 A kérdező kommentje:
#165 állatvilágban azért van homoszexualitás mert az ember megfertőzte őket a büneivel, plusz mostanában élelmiszerekbe hormonokat raknak ami miatt ilyen vágyai gerjednek embernek éss állatnak egyaránt
2021. okt. 1. 18:28
 165/183 anonim ***** válasza:
93%
Meguntalak a butaságaiddal és az arroganciáddal együtt. Gondolkozz az üzeneten inkább és térj meg, nem ok nélkül kaptad!
2021. okt. 1. 18:30
 166/183 A kérdező kommentje:

#167 Sérült emberek sem tudnak megtérni nekem miért kellene? AAmugyis probáltam már de nem ment valamiért mindig beliálfia meg ördögfioka lettem mikor nem is szoltam napokon át senkihez.

De a sérülteknek jobb a helyzete mert ők megtérés nélkül mennybe jutnak , aki megg eszénél van arra minden bünt rá fog isten aztán elkárhoztatja őt

2021. okt. 1. 18:32
 167/183 A kérdező kommentje:
#167 valamiért nem akarja elohim hogy megtérjek folyamatosan falakba ütköztet, szerintem csak játszadozik velem valami baja van velem. sőt lehet llétezik predesztinácio
2021. okt. 1. 18:32
 168/183 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén sajnállak... Keress egy megfelelő pszichológust és egy hozzáértő teológust! Óriási tévhitekben vagy, komolyan mondom. Jobbulást kívánok!
2021. okt. 1. 18:35
 169/183 A kérdező kommentje:
13Az Írás is ezt mondja: „Jákobot szerettem, Ézsaut gyűlöltem.” 14Mit szóljunk ehhez? Nem igazságtalan az Isten? Szó sincs róla. 15Hiszen megmondta Mózesnek: „Azon könyörülök, akin könyörülök, annak irgalmazok, akinek irgalmazok.” 16Eszerint nem azon fordul a dolog, aki erőlködik vagy törekszik, hanem a könyörülő Istenen. 17Az Írás is ezt mondja a fáraónak: „Azért támasztottalak, hogy megmutassam rajtad hatalmamat, és nevem híre elterjedjen szerte a világon.” 18Tehát azon könyörül, akin akar, és azt teszi megátalkodottá, akit akar. 19„Azt kérdezheted erre: Miért von mégis felelősségre? Hiszen ki állhat ellen akaratának?” 20Ember, ki vagy te, hogy vitába szállsz az Istennel? Vajon megkérdi-e az anyag megmunkálóját: Miért csináltál ilyennek? 21Vagy nincs-e hatalma a fazekasnak, hogy ugyanabból az anyagból az egyik edényt díszesre, a másikat közönségesre formálja? 22S ha Isten meg akarja mutatni haragját és hatalmát, s mégis elviseli nagy türelemmel a harag edényeit, amelyek megértek a pusztulásra? 23
2021. okt. 1. 18:36
 170/183 anonim ***** válasza:
100%

A covidtól se félek, mert mi lesz félek és parázok, azt ugyanúgy belehalok, sőt még a stresszhelyzettel hosszútávon magammal baszok ki.

Ugyanígy, ha azért tennék valamit mert félek és elvileg tud mindent nem látná hogy csak félek? Inkább őszintén élek a legjobb tudásom szerint anélkül hogy megfelelési kényszerem lenne.

2021. okt. 1. 21:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!