Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tii féltek hogy elkárhoztok?

Tii féltek hogy elkárhoztok?

Figyelt kérdés

Jézus a sérülteket is égetni fogja a tüzben?

HELP

2021. szept. 30. 07:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/183 anonim ***** válasza:
80%
Veled hatalmas bajok vannak
2021. szept. 30. 11:34
 22/183 anonim ***** válasza:
78%
Isten igazságosenne ha a pokolba küldené Rault, Mădălint, Virágot, Gabikát és más sérülteket akik írni olvasni, számolni nem tudnak,beszélni is alig és nem fogják fel a dolgokat a világból?! De mindig szót fogadnak az anyjuknak. Ha anyuka azt mondja keresztet vetni k.akkor fogja a felnőtt kezét és segít keresztet vetni, ha ikoncsokolás van, odateszi a már felnőttet és abban is segít,szóval szót fogadnak a szüleiknek, templomban csendben vannak, szülővel együtt gyónnak. Bár gyónniuk sem kéne mert nem önszántukból mérgesek de azt is meggyonják. Isten azt a fiút se fogja a pokolba tenni aki örjöng mert nem ért semmit és nem tud beszélni. Ezeknel oxigénhiány lépett fel a szülés során és azért sérültek amiről nem tehetnek.
2021. szept. 30. 11:34
 23/183 A kérdező kommentje:
#21 tudom, remenytelen eset vagyok
2021. szept. 30. 11:35
 24/183 anonim ***** válasza:
68%
Enyhe autista tudja hogy a pokolba kerül ha nem tér meg. Érzelmi fogyatékos és enyhe autista vagy pszihikai beteg között van különbség. Mert utóbbinak van öntudatra, meg tud valamit tanulni.
2021. szept. 30. 11:36
 25/183 anonim ***** válasza:
76%
Értelmi. Nem mindegy hogy bogaras az ember vagy nem tud beszélni meg nem érti a nyelvet.
2021. szept. 30. 11:37
 26/183 anonim ***** válasza:
75%
Nezd, 3as es 21es vagyok. Ha megolod magad, az nem megoldas semmire. Elj Istennek, es magadnak tetszo eletet. Isten tenyleg igazsagos, es nem kuldene karhozatra, ha te azt nem erdemelned meg. Szemely szerint en azert nem felek tole, mert ha oda kell mennem, ugyis ott leszek, akkor megerdemlem. Az is ertheto ,hogy felsz tole. Nyilvan az ember ,ha valaszthatna direkt e nem akarna odakerulni.
 27/183 anonim ***** válasza:
70%

Nem.

És nem lehet kiérdemelni az üdvösséget, nem portéka az, hogy bizonyos tettekért cserébe meg lehessen venni. Kegyelemből van, de amint látható van, aki nem kéri.

28/183 A kérdező kommentje:
#24 probaltam de nem sikerult. Minden remenyt elvesztettem. Valami nem stimel velem merterzem nem vagyok olyan mint a többi ember akiknek ez kisujjukbol megy .
 29/183 A kérdező kommentje:
#27 meg kaptam lelkektol olyan uzenetet hogy beliálfia vagyok meg stb es ez csak ratett a lapattal
2021. szept. 30. 11:39
 30/183 anonim ***** válasza:
67%
Senkinek sem megy kisujjból... Az utolsót meg szerintem beképzeled. Változtass a hozzáállásodon és minden jobb lesz :)
2021. szept. 30. 11:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!