Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tii féltek hogy elkárhoztok?

Tii féltek hogy elkárhoztok?

Figyelt kérdés

Jézus a sérülteket is égetni fogja a tüzben?

HELP

2021. szept. 30. 07:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/183 anonim ***** válasza:
64%
Nem félek a karhozattól. Azt is Isten teremtette és ott is emberek vannak.
2021. szept. 30. 09:38
 12/183 A kérdező kommentje:
#11 de a kárhozat örökkön örökké tarto szenvedést jelent és nem tudsz mozogni közben ég a husod... BORZALMAS HELY :S
2021. szept. 30. 09:41
 13/183 anonim ***** válasza:
76%
Tudom hogy ott örökké szenvedni kell még különféle kínzások vannak de akkor sem félek. Akkor tudnám hogy azt megérdemeltem. A Földön való kudarcoktól vagy hogy rossz lesz nekem, jobban félek.
2021. szept. 30. 09:49
 14/183 anonim ***** válasza:
35%

"Almába harapásért halandóság, majd több ezerről 100 évre csökkentve az emberi életet..."

Egyrészt szó sincs almáról, másrészt az özönvíz után volt az életkor csökkentés a totális "elgonoszodás" miatt

"Ezzel szemben a menny kb. ilyen lehet: a hívők énekelnek az angyali kórusban, semmi izgalmas, unalom az egész."

Jóakaratból szólok, hogy Földön, új testben lesz az örök élet, úgyhogy a problémád megoldva. Bár mind tudjuk, hogy ez csak kamu kifogás volt, most sem fogsz megtérni, mert az egód nem engedi

2021. szept. 30. 10:34
 15/183 A kérdező kommentje:
#14 Sérültek nem tudnak megterni velük mi lesz
2021. szept. 30. 11:17
 16/183 anonim ***** válasza:
33%

"#14 Sérültek nem tudnak megterni velük mi lesz"

Engedd el ezt a kérdést. Örök életed sem lesz, a maradék idődben ezt a kérdést hajtogatod. Ez így elég fáradt:)

2021. szept. 30. 11:24
 17/183 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem ha nagyon súlyosan értelmi fogyatekos akkor a mennybe jut egyből mert Isten igazságos. Ismerek valakit aki autista, nem ért, nem beszél,nem fog fel semmit csak irjong mikor zavarja a zaj meg mikor vágják a körmét meg a haját. Utcán se volt évek óta mert ott is zavarnák az ingerek, éjszaka nem tud alzdni és örjöng mert érzi hogy neki rossz. Miért kerülne pokolba amikor azt sem fogja fel mi van körülötte és nem akárhol örjöng hanem mert máshogy nem tudja kifelyezni hogy rossz neki.

Ha csak enyhén értelmi fogyatékos valaki és pszihikai beteg akkor lehet meg kell térjen. Szóval ha tudatában van a megtérés el akkor van felelőssége de ha olyan mint akit írtam hogy beszélni sem tud még nem ért akkor az olyan nem kerül a pokolba.

2021. szept. 30. 11:24
 18/183 A kérdező kommentje:

"Engedd el ezt a kérdést. Örök életed sem lesz, a maradék idődben ezt a kérdést hajtogatod. Ez így elég fáradt:)"

De ez fer hogy sérült ingyen jegyet kap a mennybe aki meg tud olvasni stb vért szenved akkor se jut a mennybe? Hogy van ez??

2021. szept. 30. 11:28
 19/183 A kérdező kommentje:
#17 Nekemis van enyhe autizmusom hasonlo tuneteket tapasztalok. Es sok ember nevezett mar engem autistanak. Es tudtam hogy ez nem szimplán sertes hanem a kommunikaciom alapjân az jott le nekik hogy az vagyok
2021. szept. 30. 11:29
 20/183 A kérdező kommentje:
Meg egyik nap egy lélek szerintem Jézus lehetett az azt mondta nekem hogy elkárhozok azota depresszioba sullyedtem es nem tudom mit tegyek lehet megolom magam vagy nem tudon
2021. szept. 30. 11:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!