Bűn ha fiúra vágyom?
"keress karizmatikus keresztény közösséget, ahol a keresztények az Istenhez való radikális megtérésük után közösségben élnek Istennel."
Ez a Kérdező pont onnan szabadult ki, a hitgyüliből.
Egy volt leszbikus pár tanúságtétele, nekem nagyon tetszik:
#20-as, a Bibliában, az Újszövetségben szerepel az, hogy a korai keresztények között voltak homokosok, akik megtisztultak ebből.
Olvasd el az Újszövetséget, meg fogod találni. Ha nem találnád meg magadtól, szívesen segítek. (Szűkítsük az Újszövetséget: a páli levelek között van.)
Egyébként már többször be lett írva ez az igehely, csak a homokos katolikusok nem akarják megérteni.
A Bibliában az is szerepel, hogy a homokos kívánság is bűn (a bűnös vágy kiélése nélkül is), és az is, hogy ebből tisztultak meg a korai keresztények között.
Segíts nekem és idézd ezt. Köszi.
9
Avagy nem tudjátok-é, hogy igazságtalanok nem örökölhetik Istennek országát? Ne tévelyegjetek; se paráznák, se bálványimádók, se házasságtörők, se pulyák*, se férfiszeplősítők**,
10
Se lopók, se telhetetlenek, se részegesek, se szidalmazók, se ragadozók nem örökölhetik Isten országát.
11
Ilyenek voltatok pedig némelyek, de megmosattattatok, de megszenteltettetek, de megigazíttattatok az Úr Jézusnak nevében és a mi Istenünk Lelke által.
(Biblia, Szent Pál apostol levele a korinthusbeliekhez)
*:
a "pulya" és a "férfiszeplősítő" szavak ugyanazt az egynemű szexualitást jelentik
Itt sehol nem írja, hogy maga a vágy is bűn lenne, azt se írja, hogy ebből ki lehet "gyógyulni".
A pulya pedig egy népi szó, gyereket jelent.Szokták is mondani, hogy "sietek, mert vigyáznom kell a pulyákra", vagy "hány pulyája van Bözsinek?".
Nem kéne olyat belehazudni, ami nincs ott.
Egyébként a telhetetlen szerepel benne, nekem erről egy Németh Sándor lelkész jutott eszembe, aki mára igazi oligarchává nőtte ki magát milliárdos vagyonával, off-shore céghálóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!