Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűn ha fiúra vágyom?

Bűn ha fiúra vágyom?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok, de biszex vagyok. Sose voltam fiúval. Errôl nem tehetek hogy biszex vagyok. Aki biszex sosem lesz hetero. Vágyom egy srácra nagyon. Ha pokolba küld ezért Isten ha nem , nem én akartam hogy bennem legyen ez az erzes
2021. szept. 29. 14:05
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
91%

"keress karizmatikus keresztény közösséget, ahol a keresztények az Istenhez való radikális megtérésük után közösségben élnek Istennel."

Ez a Kérdező pont onnan szabadult ki, a hitgyüliből.

2021. okt. 7. 16:43
 22/49 anonim ***** válasza:
5%
Én nem ismerem személyesen a kérdezőt, nem tudom honnan jött, csak azt tudom, hogy megtért, élő hitű, karizmatikus keresztények között tud működni, és működik is a Szent Lélek, aki meg tudja szabadítani a homoszexuálisokat is, és minden más bűnöst is minden démoni kötelékből és bűnből.
2021. okt. 9. 23:53
 23/49 szp72 ***** válasza:

Egy volt leszbikus pár tanúságtétele, nekem nagyon tetszik:

[link]

2021. okt. 20. 01:17
 24/49 anonim ***** válasza:
6%

#20-as, a Bibliában, az Újszövetségben szerepel az, hogy a korai keresztények között voltak homokosok, akik megtisztultak ebből.

Olvasd el az Újszövetséget, meg fogod találni. Ha nem találnád meg magadtól, szívesen segítek. (Szűkítsük az Újszövetséget: a páli levelek között van.)

Egyébként már többször be lett írva ez az igehely, csak a homokos katolikusok nem akarják megérteni.

A Bibliában az is szerepel, hogy a homokos kívánság is bűn (a bűnös vágy kiélése nélkül is), és az is, hogy ebből tisztultak meg a korai keresztények között.

2021. okt. 21. 20:25
 25/49 anonim ***** válasza:

Segíts nekem és idézd ezt. Köszi.

2021. okt. 21. 21:26
 26/49 anonim ***** válasza:
91%
#24 Azért az beteg lenne ha a vágy is bűn lenne mert akkor mindenképpen bűnben élnél es sehogy nem tudnál tőle szabadulni
2021. okt. 22. 06:36
 27/49 anonim ***** válasza:
0%

9

Avagy nem tudjátok-é, hogy igazságtalanok nem örökölhetik Istennek országát? Ne tévelyegjetek; se paráznák, se bálványimádók, se házasságtörők, se pulyák*, se férfiszeplősítők**,

10

Se lopók, se telhetetlenek, se részegesek, se szidalmazók, se ragadozók nem örökölhetik Isten országát.

11

Ilyenek voltatok pedig némelyek, de megmosattattatok, de megszenteltettetek, de megigazíttattatok az Úr Jézusnak nevében és a mi Istenünk Lelke által.

(Biblia, Szent Pál apostol levele a korinthusbeliekhez)

*:

a "pulya" és a "férfiszeplősítő" szavak ugyanazt az egynemű szexualitást jelentik

2021. okt. 22. 20:45
 28/49 anonim ***** válasza:
8%
Isten megmosta a paráznákat, a bálványimádókat, a homokosokat, kimosta őket a fertőből. A mai PC világban tudom, hogy kemény szavak Isten Beszédei.
2021. okt. 22. 20:48
 29/49 anonim ***** válasza:

Itt sehol nem írja, hogy maga a vágy is bűn lenne, azt se írja, hogy ebből ki lehet "gyógyulni".

A pulya pedig egy népi szó, gyereket jelent.Szokták is mondani, hogy "sietek, mert vigyáznom kell a pulyákra", vagy "hány pulyája van Bözsinek?".

Nem kéne olyat belehazudni, ami nincs ott.

Egyébként a telhetetlen szerepel benne, nekem erről egy Németh Sándor lelkész jutott eszembe, aki mára igazi oligarchává nőtte ki magát milliárdos vagyonával, off-shore céghálóval.

2021. okt. 22. 21:14
 30/49 anonim ***** válasza:
#29 gyerekek nem öröklik Elohim orszàgár?
2021. okt. 23. 06:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!