Bűn ha fiúra vágyom?
"Bűn ha fiúra vágyom?"
Dehogy vágysz. Szedd össze magad, vagy beszélj egy szakemberrel
"Aki biszex sosem lesz hetero"
Hát ez tévedés. Milliónyian meggyógyultak már
"Ha pokolba küld ezért Isten ha nem , nem én akartam hogy bennem legyen ez az erzes"
De hát most írtad, hogy vágysz a férfiakra:) Behergelted magad, most meg Istenre kennéd
Ránéztem arra a blogra, ami az #1-ben linkelt volt, már gyanús.
Amerikai keresztény pszichiáter... vagyis feltehetően egy amerikai neoprotestáns emberről van szó, aki beleviszi a maga vallási nézeteit a szakmájába.
Természetesen ez így, ahogy van áltudomány. A homoszexualitásnak kis részben genetikai, nagyobb részben környezeti okai vannak. Arra pedig nincs bizonyíték, hogy miután kialakult a nemi identitás, azon lehetne változtatni.
A páciensei vallásos biszexuális keresztények lehettek, akik a kezelés után elnyomták magukban a homoszexuális vágyat, és mivel a nőkhöz is vonzódnak, úgy állították be, hogy "meggyógyultak".
Valójában nincs is miből meggyógyulni, mert az én szekularista nézeteim szerint a homoszexualitás nem bűn.
A normálisabb keresztények sem várnak el semmiféle gyógyulást "csak" cölibátust, ha valaki felfeszi a keresztény hitet. Amit aztán az egyénnek kell eldöntenie, hogy vállal-e.
"A homoszexualitásnak kis részben genetikai, nagyobb részben környezeti okai vannak. Arra pedig nincs bizonyíték, hogy miután kialakult a nemi identitás, azon lehetne változtatni."
Akkor a környezeti ok hogyan változtatta meleggé? És akkor venni kell olyan környezeti okot, ami visszatéríti heteróvá. Azaz pszichés betegség
A hivatalos tudományos álláspont szerint a homoszexualitás nem betegség.
Csak a neoprotestáns propaganda állítja azt, mivel a vallási meggyőződésük szerint a homoszexualitás bűn.
Iskolapéldája ez annak, amikor a vallást belekeverik olyan dologba, amihez semmi köze nincs. Sajnos nem egyedi eset ez, Magyarországon a Fidesz-KDNP kormány a politikába keveri a kereszténységet.
"A hivatalos tudományos álláspont szerint a homoszexualitás nem betegség."
De azt ne feledjük, hogy ma a "hivatalos tudományt" a bibliaellenesek diktálják. Aki ezzel nem foglalkozik az szépen meggyógyul
"Magyarországon a Fidesz-KDNP kormány a politikába keveri a kereszténységet"
Milyen meglepő ez egy keresztény országban
#9 Nem véletlen az amit Jézus mondott.
1 János 2:15-5:21
Hungarian New Translation
15 Ne szeressétek a világot, se azt, ami a világban van. Ha valaki szereti a világot, abban nincs meg az Atya szeretete.
16 Mert mindaz, ami a világban van, a test kívánsága, a szem kívánsága, és az élettel való kérkedés, nem az Atyától, hanem a világtól van.
17 A világ pedig elmúlik, és annak kívánsága is; de aki Isten akaratát cselekszi, megmarad örökké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!