Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tényleg igaz lenne ez? Milyen...

Tényleg igaz lenne ez? Milyen tanítás?

Figyelt kérdés
Gyülekezetben hallotam hogy aki öngyilkosságot követ el nem maga ura. Hanem egy gonosz démon veszi rá, és aki pl világi életet él nem a biblia szerint az is a Sátán műve a testi vágyak, a fiatalkori maszturbáció a bujaság szelleme démona okozza ez által eltávolitja az embert Istentől és így nemfognak üdvözülni hanem elkárhoznak
2021. szept. 14. 08:43
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

"Úgy tapasztaltam meg hogy kapcsolatba lépett velem, mindennap érzem a jelenlétét"

Ez nem róla szóló tapasztalat, ez rólad szól. Valamit érzel. Egy érzés bármikor becsaphat.

"és üzen is nekem."

Hogyan?

2021. szept. 15. 07:54
 42/45 anonim ***** válasza:

#41 De igen róla szól hisz üzen nekem. Ez nem érzés. Álltalában embereken keresztül de a TV-ben is gyakran pont olyan mondat hangzik el ami nekem szól.

Látod mindegy mit mondok hiábavaló. Zárjuk le mert ennek így nincs értelme. Ha megakarod tapasztalni azt amit érzek akkor kerülj közelebb hozzá addig mondhatok bàrmit.

És ez màr a te döntésed hogy érdekel a Biblia vagy sem

Mondtam olvasd el, keress utána addig szélmalomharc amit folytatunk.

De ha csak a mondandómba keresed a hibákat akkor mindegy mit mondok.

2021. szept. 15. 08:21
 43/45 anonim ***** válasza:

Jó, zárjuk le.

Ezekről is csak hiszed, hogy neked szólnak.

Egy valódi üzenetben ott van leírva a feladó is, feketén-fehéren.

Igazából idáig minden jelenségben csak a te hited volt.

Korrekt akkor lennél, ha nem tapasztalatról, hanem hitről beszélnél minden ilyen esetben.

2021. szept. 15. 08:24
 44/45 anonim ***** válasza:

#43 "De ha csak a mondandómba keresed a hibákat akkor mindegy mit mondok."

Megismétlem magamat

Olvasd el a Bibliát és keresd Istent addig mindegy mit irok neked nem fogod elhinni.

2021. szept. 15. 08:27
 45/45 anonim ***** válasza:

Sajnos a Bibliában nagyon kevés dolog van arról, hogyan lehet ezt az istent megtapasztalni, és ezek is hamis tanítások, nem működnek.

Leginkább arról szól, hogyan lehet elhinni, de ez egy értelmes embernek kevés. Aki a kettő között nem tud különbséget tenni, annak persze mindegy.

2021. szept. 15. 08:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!