Aki profi módon tanítja, az miért nem maga csinálja?
Figyelt kérdés
Zongora-tanárnő miért nem zongorázik, ha tud? (Fiatal vizilabda edző miért nem maga dobja a gólokat, ha annyira tudja, hogyan kell? Sorolhatnám, de értitek.2019. máj. 26. 14:52
1/8 anonim válasza:
A sportedzők szinte mind korábbi sportolók, akik kiöregedtek a profi versenyzésből.
2/8 anonim válasza:
Bizonyára lesz olyan, aki érintett és válaszol is.
3/8 anonim válasza:
Mert brutál kompetitív művészeti ág, amit nem bír mindenki tartósan.
4/8 anonim válasza:
Az énektanár miért nem lesz szupersztár énekes?
5/8 anonim válasza:
Én sok dolgot tanítok, amit nem csinálok. Nálam szinte mind azért van, mert nem vagyok benne érdekelt, vagy nem kell számomra.
6/8 anonim válasza:
A zongoratanár zongorázik. Honnan az istenből veszed hogy nem?
(Az én tanárom is rendszeresen zongorázik onnan tudom)
7/8 anonim válasza:
Aki tudja az csinàlja, aki nem tudja az pedig tanitja. Ennyi.
8/8 anonim válasza:
A művészet és sport messze nem csak a lexikális tudásról szól.
Ha valakinek nincs túl nagy tehetsége, de jól ismeri a területet attól még taníthatja.
Pl, egy énektanárnak kisebb a hangtartománya, viszont ismeri a hangképzés módját, el tudja mondani, meg tud tanítani, hogyan énekeld ki azt a hangot, amire te képes vagy, ő nem.
Ugyanez igaz egy edzőre is. Meg tudja mutatni, hogyan kell fürdőnadrágig kiemelkedni a vízből lövésnél. De ő csak 160 cm magas, ezért esélytelen, hogy magasan jegyzett vízilabdázó legyen. és még lehetne sorolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!