Tényleg igaz lenne ez? Milyen tanítás?
Figyelt kérdés
Gyülekezetben hallotam hogy aki öngyilkosságot követ el nem maga ura. Hanem egy gonosz démon veszi rá, és aki pl világi életet él nem a biblia szerint az is a Sátán műve a testi vágyak, a fiatalkori maszturbáció a bujaság szelleme démona okozza ez által eltávolitja az embert Istentől és így nemfognak üdvözülni hanem elkárhoznak2021. szept. 14. 08:43
1/45 anonim válasza:
Hát lehet így is fogalmazni de nem kell szó szerint érteni.
2/45 anonim válasza:
Ez attól függ mennyire vagy vallásos.... (ezt inkább abba a tèmába tettem volna fel) sztem ez nem igaz. Èn világi èletet èlek. 18 èvesen volt egy sikertelen öngyilkosságom is. Ha ehhez a valláshoz tartozol akkor te azt fogod mondani hogy egy dèmon szállt meg, ès akárhogy hangoztatom nekrd, ezt figod mondani. A vallás legtöbjèben ez a tett a legsújosabbak közè tartozik.Világi emberkènt ez sokkal összetettebb...Bonyolultabb... Ez egy kiút a kiláthatatlanságból, a nyomorból, a fájdalomtól. Menekülès... Sok minden vezethet ide egy embert....
3/45 anonim válasza:
Nem, nem a Sátán meg hasonló mesék miatt lesz valaki öngyilkos, hanem a környezete miatt. Az emberek a legnagyobb szörnyek.
4/45 anonim válasza:
"pl világi életet él nem a biblia szerint az is a Sátán műve "
Mármint miért lenne a sátán müve? lehet sose olvasta a Bibliát meg nem hallott róla.
5/45 anonim válasza:
Azt is figyelembe kellene venni hogy nincs olyan hogy világi élet mert eleve úgy születünk erre a föld-re hogy azt se tudjuk mi ez a világ csak azután tapasztaljuk meg hogy van Teremtő meg biblia de addig nem tudunk semmiről semmit
6/45 anonim válasza:
"csak azután tapasztaljuk meg hogy van Teremtő"
Na, mesélj!
TE például hol, mikor és hogyan tapasztaltad meg?
7/45 anonim válasza:
#6 Úgy hogy szóltak róla nekem! És való életben is tapasztalom a közelségét!
8/45 anonim válasza:
"szóltak róla nekem!"
Ezt hívják úgy, hogy hallomásból. Még csak véletlenül se tapasztalat.
"És való életben is tapasztalom a közelségét!"
Pontosan hogyan?
9/45 anonim válasza:
#8 Érzem a szeretetét a szívemben. Te nem érzed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!