Más diákok is feszültek az online oktatás miatt?
Én egyetemista vagyok ugyan, nem diák, és estis - bár az technikailag félig-meddig nappali.
Én nemhogy feszült vagyok, imádom a távoktatást.
Rettentő sok időt takarítok meg.
Nemcsak a 2 utazás, hanem a szünetek és a lyukas órák miatt is.
Első félévben volt konkrétan olyan, hogy egyik épület hetedik szinten óra, következő óra másik épület alagsor.
90 perc után jól esik elmenni a mosdóra is, főleg, hogy utána újabb 90 perc következett.
Ha az ember éhes is, azt menet közben elintézte. Rohanás volt az egész. (a szünetek 15 percesek)
Míg itthon még nem volt olyan szünet, amikor ne csináltam volna valamit: néhány tornagyakorlat, mosogatás, szelektív szemét levitele.
Főállásű munka és háztartás ellátása mellett ez nagyon, nagyon, nagyon nem mindegy.
Lyukasórákon komplett edzést nyomtam le vagy tanultam a hétről-hétre számonkéréses órákra.
Arról ne is beszéljünk, hogy mennyire praktikus tud lenni, hogy a felvett órákat visszahallgathatjuk, ahol jólesik amikor jól esik. Matek gyakorlatra mindig úgy tanultam, hogy le-leállítgattam a felvételt, közben jegyzeteltem, színeztem, volt, hogy a feladatot megpróbáltam magamtól folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!