Szerintetek ez esetben érdemes legalább egyszer fenn maradni egész éjjel? (Tanulás)
*átismételni
Sorrendben haladtam akkor is, és most úgy haladok.
Nem voltam érthető. Most csütörtökön lesz a vizsgám. Szóval ezenkívül van még 2 napom. És így 3 éjszakám. Vizsganap előtt mindenképpen ki akarom magam aludni, szóval van 2 éjszakám, amit beáldozhatok, de kizárt, hogy bírnám, ha mindkettőt beáldozom. Szóval úgy döntöttem, most majd elmegyek aludni olyan 11 fele. Holnap korán kelek, és megnézzük hogy haladok. Ha nem elég jól, még ott lesz a keddről szerdára virradó éjszaka.
Vélemény?
Told végig most két napig 6 óra alvással. Utolsó éjszaka pedig aludj 8 órát. Ezen kívül csak a tanulással foglalkozz. Gondolj arra, hogy mekkora szerencsétlen vagy, hogy 95 tételt 2 és fél napra akartál bezsúfolni, és hogy mennyi minden múlik egy sikeres/sikertelen vizsgán. Most ezt nem bántásból, hanem tényleg ostorozd magad és motiváld ezzel, hogy legalább ebből a 2-3 napból hozz ki annyit amennyit tudsz.
Oszd be, hogy egyik nap jut tisztán 12-14 óra a tanulásra, meg a másikon is 12-14. Minden tételre szánj 20 percet és akkor nagyjából beleférsz, hogy végigfuss mindegyiken legalább 1x.
Mint írtam 2 hét alatt végig vettem az összes tételt. Tehát nem zsúfoltam semmit, csak egyszerűen azzal nem számoltam, hogy mivel igen sokrétű az anyag, elveszek benne, és muszáj lesz ismételni.
De akkor az lesz, amit te is írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!