Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más diákok is feszültek az...

Más diákok is feszültek az online oktatás miatt?

Figyelt kérdés

#tanítás #online #Egész nap a gép előtt kell ülni
2020. nov. 30. 10:09
1 2
 11/11 anonim válasza:
42%
Én alapból suliban is feszült vagyok mert az osztály nem annyira jó, de itthon legalább emiatt nem kell aggódnom. Van olyan tanár, aki első másfél hétben(magyart és törit is tanít) rengeteg fogalmazást, jegyzetelést adott fel, mellette órákat tartott, én meg nem győztem délután négyre azokat megcsinálni amiket feladott+más tantárgyak is készülni. Azóta rá jött hogy ez így nem jó, mert órán mondta nekünk hogy nagyon fáradt mert annyi mindent kell ki kavítania🙄. Most itthon meg azért vagyok feszült, mert ugye nincs külön szobám, sokan vagyunk, két kislánnyal mellettem. Egyik 3, másik 6 éves. Én 17 leszek most januárban. Ma pedig azon basztam fel magam, hogy a biosz tanárom azt írta classroomba hogy ma délelőtt 11-től doga, aztán el felejtette megadni hozzá a kódot(redmentán dolgozat). Egyébként meg azon szoktam stresszelni, hogy a leckéket nagyon össze-vissza adják fel, és minden nap készülnöm kell aznapra, másnapra nem is nagyon tudok sajnos. Abból a szempontból jobb így, hogy nem kell bejárni és hazamenni(naponta 1-1,5 óra+várni amíg jön busz mert falun élek), meg bent rohadni a padban.
2020. dec. 8. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!